Κερδίστε προσκλήσεις για τον Χρήστο Μπότση στον Σταυρό του Νότου Club – Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ο Χρήστος Μπότσης ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, την Τετάρτη 17 Απριλίου.2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να τους απολαύσουν-ακούσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 17 Απριλίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Μετά την πολυαγαπημένη διασκευή της «Ασπιρίνης» του Κώστα Τσίρκα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου , καθώς και το ντουέτο «Καινούργιοι Άνθρωποι» με τον Κώστα Μακεδόνα , σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη , θα ακούσουμε για πρώτη φορά live το νέο άλμπουμ του Χρήστου, με τίτλο «Τρίτη Νύχτα», από το ομότιτλο τραγούδι της Λίνας Δημοπούλου και του Θέμη Καραμουρατίδη.

Έξι τραγούδια των Βίκυς Γεροθόδωρου, Λίνας Δημοπούλου, Στέλλας Καμπανού, Θέμη Καραμουρατίδη, Αλεξάνδρου Κούρου, Γιώργου Κυριάκου, Νίκου Μερτζάνου, Νίκου Μωραΐτη και Σταύρου Σταύρου.
Έξι διαφορετικές εποχές που θα συνδεθούν με αγαπημένες διασκευές από το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.
Μία κατάθεση ψυχής που θέλει να παρασύρει τους θεατές σε μια από κοινού ενεργειακή σύνδεση, τραγουδώντας ιστορίες για την αγάπη, τον έρωτα και τον άνθρωπο.
Μία συναυλία που ξαγρυπνά τα κρυμμένα συναισθήματα μας!

Παίζουν οι μουσικοί Κώστας Κωνσταντίνου (πιάνο, πλήκτρα), Θεόφιλος Μιτρέντσης (μπάσο), Κώστας Κωνσταντινίδης (κρουστά), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί) και Ιάσων Θεόδωρος Μαυρογεώργος (κιθάρα). Τις ενορχηστρώσεις ανέλαβε ο Ιάσων Θεόδωρος Μαυρογεώργος και την επιμέλεια του προγράμματος η Φαίδρα Νταϊόγλου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος
www.stn.gr

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.00