Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «O Κροκόδειλος» στο Θέατρο 2510 – Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Έγραψε ο Ντοστογιέφσκι κωμωδίες; Κι όμως, η απάντηση είναι ναι! Μία από αυτές, τον Κροκόδειλο, παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα 2510, σε σκηνοθεσία – θεατρική απόδοση του Ανδρέα Ζαφείρη.1 τυχερός/ή θα έχει την ευκαιρία, να την παρακολουθήσει με τον/την συνοδό του, τo Σάββατο 20 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ρωσία, 1865. Ένας Ρώσος ανώτατος υπάλληλος, ο Ιβαν Ματβέγιεβιτς επισκέπτεται τον ζωολογικό κήπο της Αγίας Πετρούπολης, μαζί με τη σύζυγό του.
Ένας κροκόδειλος τον καταβροχθίζει ,αυτός όμως επιζεί μέσα στο θηρίο και… και αρχίζει ένα παρανοικό ντόμινο γεγονότων, εικόνες, ουσιαστικά, από το μέλλον που ζούμε!

Μια ακραία, εξωφρενική σε ρυθμό και ένταση, σουρεαλιστική στη μορφή και βαθιά κοινωνική σε περιεχόμενο κωμωδία, που εντυπωσιάζει με το προφητικό της νόημα, δείγμα της μεγαλοφυίας του συγγραφέα.

Ταυτότητα Παράστασης

Σκηνοθεσία- Θεατρική Απόδοση: Ανδρέας Ζαφείρης

Φωτογραφίες: Ανδρέας Ζαφείρης

Ερμηνεύουν: Κίμωνας Δούσης, Αυγουστίνα Κουτσούκου, Γεωργία Κωβαίου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 21.00

1 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «O Κροκόδειλος» στο Θέατρο 2510 – Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Τα σχόλια είναι κλειστά.