Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Sadmen» στο Θέατρο Ροές – Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ο Θανάσης Κριτσάκης, μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες του με το Φεστιβάλ Αθηνών, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και την παράσταση «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης», επιστρέφει με το «Sadmen». Μια σουρεαλιστική παράσταση για όσους πίστεψαν ότι μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά ηττήθηκαν.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Παρασκευή 12 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Μία ομάδα απογοητευμένων σούπερ ηρώων θα κληθεί να εκπαιδεύσει ένα νέο μέλος. Ηττημένοι από τον εχθρό τους, απογοητευμένοι από τις μαχητικές τους πρακτικές και τις εσωτερικές τους αλλοιώσεις, θα παραδώσουν την σκυτάλη στο/στην/ στον Χ, μέσα από μια επώδυνη διαδικασία αναστοχασμού του παρελθόντος.
Το «Sadmen» είναι μια σουρεαλιστική παράσταση γι’ αυτούς που πίστεψαν ότι μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο και ηττήθηκαν.
Βασισμένη σε συνεντεύξεις, η παράσταση μέσω της μυθοπλασίας επιστρέφει στην καλλιτεχνική πρόσληψη της πραγματικότητας.

Βιογραφικό σκηνοθέτη:
Ο Θανάσης Κριτσάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» του Ε.Κ.Π.Α., του Post-Master «Collective Practices» του Stokcholm Royal Academy of Arts και έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο Justus Liebig – Universitat Giessen (Γερμανία 2016).
Ως σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί με το UTE και στο Maly Theatre (Μoscow,2015) και με το πανεπιστήμιο του Salzburg (Salzburg, Hamburg 2018). Ως βοηθός σκηνοθέτη έχει συνεργαστεί με τους Cezaris Graužinis, Roger Bernat και Yan Duyvendak, Γιάννης Αναστασάκης και ως ηθοποιός μεταξύ άλλων με τους σκηνοθέτες Δημήτρη Μπαμπίλη, Παντελή Φλατσούση, Δημήτρη Μπίτο, Γλυκερία Καλαϊτζή. Τέλος, ως έχει σκηνοθετήσει «Τομπίας»( 48α Δημήτρια 2013), την performance «Άσκηση Δημοκρατίας» (Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018), την παράσταση – ντοκιμαντέρ «Συμπόσιο Γειτονιάς» (LABattoir, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μάιος 2019) και την παράσταση «Π.Ο.Π: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης» (ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΝ, Μάρτιος 2023).

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θανάσης Κριτσάκης
Δραματουργία: Θανάσης Κριτσάκης, Στεργιάνα Τζέγκα
Πρωτότυπη Μουσική: Οδυσσέας Γκάλιος
Σκηνογραφική/ Ενδυματολογική Επιμέλεια: Δάφνη Αηδόνη
Φωτισμοί/ Φωτογραφίες: Ελένη Χούμου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Στεργιάνα Τζέγκα
Καλλιτεχνική Συνεργάτης: Άλκηστις Πολυχρόνη
Επικοινωνία: Γιώτα Δημητριάδη
Εταιρία Παραγωγής: Uknown Structures of Complex AMKE

Επί σκηνής:
Κωσταντίνος Δαλαμάγκας, Πένυ Ελευθεριάδου, Δημήτρης Καστανιάς, Άλκηστις Πολυχρόνη, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης

Διάρκεια: 90’ λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΡΟΕΣ:  Ιάκχου 16, Αθήνα 118 54 |2114189950

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 21:00