Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Desperados r’ back» στο Θέατρο NOŪS – Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Η κωμωδία- σταθμός του Γιώργου Ηλιόπουλου «Desperados r’ back», που μέσα στα χρόνια έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή, στην Αθήνα, σε ΔΗΠΕΘΕ αλλά και στο εξωτερικό, παρουσιάζεται ανανεωμένη από τον Βασίλη Τριανταφύλλου και μια νέα ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου NOŪS. 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 23 ή την Τρίτη 24 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η φρεσκάδα και το χιούμορ του Γιώργου Ηλιόπουλου κάνουν το έργο πιο επίκαιρο από ποτέ, σαν να γράφτηκε τώρα, ίσως γιατί διαπραγματεύεται με τα προβλήματα των νέων και όσα διαχρονικά τους βασανίζουν.

Μια παρέα φοιτητών της Νομικής στη Θεσσαλονίκη κάνουν ένα -αποτυχημένο;- πάρτι αποφοίτησης. Μια σειρά από κωμικά γεγονότα, αποφάσεις, όνειρα και κρίσιμα θέματα θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τους εαυτούς τους. Μια παρέα που σε λίγο θα διαλυθεί, επτά φίλοι που αυτή τη βραδιά θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, παρέες που χωρίζουν και δρόμοι που ενώνονται, όνειρα και φόβοι, η εφηβεία που τελείωσε και η καινούργια ζωή που ξεκινά.

Σημείωμα σκηνοθέτη:

Το « Desperados r’ back» του Γιώργου Ηλιόπουλου είναι ένα έργο που στο μέλλον θα το βλέπουμε να συνυπάρχει με κλασικά έργα στις βιβλιοθήκες μας και τις θεατρικές σκηνές. Όσο αγνοούμε τους νέους τόσο αυτό το έργο θα παραμένει διαχρονικό. Το χιούμορ, η ευθύτητα και η ωμότητα της νεότητας συγκρούονται με το αμυντικό φίλτρο ενός σάπιου συστήματος.

Ποιοι παραμένουν νέοι;
Ποιοι εγκαταλείπουν τους πόθους τους;
Ποιοι γίνονται μαλάκες;

Ένα έργο για όσους τολμούν να δουν μέσα τους.

Βασίλης Τριανταφύλλου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφέας: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τριανταφύλλου
Επιμέλεια Σκηνικού: Κώστας Τόμπορης
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Αντιγόνη Μακρή
Φωτογραφίες -Video: Δημήτρης Καράς, Σοφία Φυτιάνου
Μουσική- Τραγούδι παράστασης : Γιώργος Βέρρας
Επιμέλεια κίνησης: Φώτης Καράλης
Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
Γραφιστικά: Αντιγόνη Μακρή

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευρώπη Αργυροπούλου, Τόνια Τσαπράζη
Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις : Χρύσα Ματσαγκάνη- Γιώτα Δημητριάδη

Παραγωγή- Οργάνωση παραγωγής: Arct Production

Ηθοποιοί (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Δαβιλάς, Αντιγόνη Μακρή, Λυκούργος Μπάδρας, Κωνσταντίνος Πεσλής, Ορέστης Τουλιάτος, Βασιλεία Φουρλή, Ρουμπίνη-Γεωργία Χονδρουδάκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Noūs- Creative Space

Διεύθυνση: Τροίας 34, Αθήνα. Tηλ: 2108237333

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00

 

3 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Desperados r’ back» στο Θέατρο NOŪS – Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

  1. περικλης τυφοξυλος

    θα με ενδιεφερε να παρακιλουθησω την παρασταση

  2. Agi

    Μια παράσταση που χτύπησε την καρδιά του θεατή.. Τι ζωντανό, τι γλυκό, τι φρέσκο, τι νεανικό, τι όμορφο! Κατευθείαν σου μιλάει στην ψυχή.. Θύμησες και νοσταλγίες για όσους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο με τα παιδιά αποφοιτώντας από μια σχολή. Τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι αποφάσεις, τα πισωγυρίσματα, οι αντιδράσεις, οι συμβιβασμοί, η ανεξαρτησία και ο κυνισμός, η ανάγκη γι’αγάπη κι έρωτα, οι φόβοι, οι ανασφάλειες.. Όλα αυτά που ταλανίζουν τις ψυχές των παιδιών, των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων.. Τέθηκαν πολλοί προβληματισμοί και δόθηκαν μηνύματα. Η ελπίδα όμως μένει, τη νοιώθουν και την προβάλλουν. Πολύ ωραία η παράσταση. Αεικίνητοι οι ηθοποιοί και εκπληκτικοί. Πραγματικά πίστευα ότι κάνουν πάρτυ. Σκηνοθεσία, μουσική, σενάριο, σκηνικά, φωτισμοί, όλα ωραία και ταιριαστά. Σαν σε πραγματικό περιβάλλον σπιτιού. Φύγαμε γεμάτοι.

Comments are closed.