Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση “Η αγριόπαπια” στο θέατρο Εκάτη – Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Στο θέατρο Εκάτη παρουσιάζεται το έργου του Χεντρικ  Ίψεν” “Η αγριόπαπια”. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 21 ή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023
Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Δράμα μεγάλης δραματικής δύναμης και αρίφνητου πόνου. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δεν συγκεντρώνει τόσο σπαραγμό και συμπόνια .Οι ήρωες έχουν τρυφερότητα, οίκτο, εγωισμό και σκληρότητα. Δυνάστης η φτώχεια με επενδυτή τα όνειρα. Το έργο παρουσιάζει την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες που τις συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια που την φυλάνε στην σοφίτα τους, και την φροντίζουν η εγγονή Έντβιγκ και παππούς Έκνταλ.

Η αγριόπαπια, είναι το τραγικότερο σύμβολο του ζωτικού ψεύδους. Ο παραμικρός φθόγγος αλήθειας αποκαλύπτει την ψυχική τους διάλυση και συντρίβει το κίβδηλο κόσμο τους… Το δράμα παίζεται στο σπίτι ενός αποτυχημένου φωτογράφου του Γιάλμαρ Έκνταλ που έχει μια επίφαση ευτυχισμένης ζωής που την καλύπτει η στίλβη των ψευδαισθήσεων και της αυταπάτης. Καταρρέουν τα πάντα, όταν εισβάλει ένας ιδεαλιστής ο Γκρέγκερς Βέρλε και φανερώνει την αλήθεια και τους εξοντώνει. Η Γκίνα, η γυναίκα του Γιάλμαρ, ήταν ερωμένη του πατέρα του, του Γέρο Βέρλε. Αποδεικνύει πως η κόρη του η Έντβιγκ δεν είναι δικό του παιδί και έτσι έρχεται η καταστροφή. Η μικρή Έντβιγκ μαθαίνοντας την αλήθεια αυτοκτονεί.

Συγγραφέας : Ερρίκος Ίψεν.

Μετάφραση – προσαρμογή: θίασος Λεπτουργείον

Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνος Χατζηγεωργίου, Λήδα Χατζηδημητρίου. Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος, Χάρης Λογγαράκης, Όλγα Μουργελά.

Ακούγεται η φωνή του Αντώνη Τρικαμηνά.

Φωτογραφία: Αντώνης Συμεωνάκης.

Σκηνογραφία -Ενδυματολογία: Val de Lou.

Mουσική επιμέλεια: Σωτήρης Λούπας.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Εκάτη, Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης, τηλ. 2106401931.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις 19.00

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση “Η αγριόπαπια” στο θέατρο Εκάτη – Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

  1. Ειρήνη Σκληρού

    Θα ήθελα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό

Τα σχόλια είναι κλειστά.