Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Τρικυμία» στο θέατρο Μουσούρη – Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Μαΐου 2023

«Η Τρικυμία» του Oυίλλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Μάριου Παναγιώτου, στην καινούργια, ειδικά για την παράσταση, μετάφραση του Κ. Αλέξη Αλάτση και με τη σύμπραξη της Νίκης Ψυχογιού στα σκηνικά και τα κοστούμια, της Νάντης Γώγουλου στο σχεδιασμό της κίνησης και της Μαριέττας Παυλάκη στο σχεδιασμό των φωτισμών, ανεβαίνει σε μια παραγωγή υψηλού ρίσκου και κόστους στο Θέατρο Μουσούρη.
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 15 ή την Τρίτη 16 Μαΐου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΪ́ΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΪ́ΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Οχτώ μήνες προετοιμασία
Εκατό σελίδες μιας νέας μετάφρασης
Δεκατρείς ηθοποιοί
Δεκαπέντε συντελεστές
Τριακόσιες είκοσι πέντε ώρες πρόβας
Σαράντα herbarium

Δώδεκα μέτρα βελούδινο ύφασμα σε μπλε ρουαγιάλ
Ογδόντα οχτώ ζωγραφισμένες στο χέρι χάρτινες πεταλούδες

Μία ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Στο ιστορικό Θέατρο Μουσούρη της πλατείας Καρύτση

Μια αφήγηση για το δράμα ενός έκπτωτου Δούκα του Μιλάνου και της ανήλικης κόρης του, εξόριστων ναυαγών σε ένα σχεδόν έρημο νησί της Μεσογείου τετρακόσια χρόνια πριν, μια ιστορία λευκής μαγείας, εκδίκησης και συμφιλίωσης που είναι ταυτόχρονα ένας ηχηρός ύμνος στη μαγεία, την ελευθερία και τη δύναμη της θεατρικής ψευδαίσθησης.
Πόσες σκηνές χωράει αυτό το νησί; Πόσοι σκηνικοί κόσμοι το κατοικούν;
Πόσα σύμπαντα; Πόσα θαύματα;
Σε έναν κόσμο θεαματικό, με τη μαγεία να προκαλεί φυσικά φαινόμενα, με τα φαινόμενα να παραπλανούν τα δραματικά πρόσωπα, με τα δραματικά πρόσωπα να λαχταρούν να ελευθερωθούν από τη φυλακή του παρελθόντος, τη μνησικακία, το πάθος για εξουσία, τίποτα δεν είναι αυτονόητο.
Όλη η παράσταση κινείται σε μια περιοχή παραδοξότητας, απορίας και θάμβους. Τι αποκαλύπτει το τράβηγμα κάθε αυλαίας; Τι κρύβεται από πίσω; Ένα παιχνίδι μεταξύ κλασικού και σύγχρονου, ελαφρότητας και συγκίνησης, αθωότητας και εφιάλτη.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Μουσούρη
Πλατεία Καρύτση 7, Αθήνα Τηλ: 21 0331 0936

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στις 21:00

Τρίτη 16 Μαΐου 2023 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)