Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όλα για την Ελίζα» στο Alhambra Art Theater – Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Η ρομαντική κομεντί «Όλα για την Ελίζα», σε κείμενο της Μαριάννας Κυριακάκη, σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου & μουσική Σταμάτη Χρήστου, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στη σκηνή του θεάτρου Alhambra Art Theatre. 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 10 Μαΐου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪ́ΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Με αφορμή το θέμα του  του «Πυγμαλίωνα», παρακολουθούμε μια ιστορία για το θέατρο, τις αυταπάτες αλλά και τις επιθυμίες που δημιουργεί. Θέατρο μέσα στο θέατρο, με γέλιο, συγκίνηση αλλά και πικρές αλήθειες που αγγίζουν κάθε θεατή.

Λίγα λόγια για το έργο: «Δυο γνήσιοι θεατράνθρωποι, πνιγμένοι στα χρέη, έχουν την ευκαιρία να ξελασπώσουν, στηρίζοντας τα θεατρικά σχέδια μιας τυχάρπαστης εκατομμυριούχου η οποία θέλει πάση θυσία να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρό τους. Αποφασίζουν να το ρισκάρουν και το πείραμα μπαίνει σε εφαρμογή. Όμως όταν το πειραματόζωο είναι  η ανθρώπινη ψυχή, τότε το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο».

Το «Όλα για την Ελίζα» κάνει μια βουτιά στα φοβισμένα μας όνειρα και μας προκαλεί να τα κυνηγήσουμε, έστω κι αν αυτά αποδειχθούν οι δαίμονές μας.

Η παράσταση από το πρώτο κιόλας ανέβασμά της το 2015 ξεχώρισε αμέσως κερδίζοντας την αμέριστη αγάπη του θεατρόφιλου κοινού, που την στήριξε με την αθρόα προσέλευσή του όπου κι αν παρουσιάστηκε. Ξεκινώντας τον 2ο κύκλο του 3ου χρόνου παρουσίας του, το « Όλα για την Ελίζα» θα προσφέρει και πάλι αβίαστο γέλιο και συγκίνηση, αλλά και τροφή για σκέψη ακόμη και στον πιο απαιτητικό θεατή.

Συντελεστές

Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Κοστούμια: Ζωή Γκλιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λαμπρινή Κυριακάκη, Θάνος Σκόπας
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Γκλιάτης
Φωτογραφίες: Λάμπρος Χειμώνας

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μάνος Αντωνίου, Μάκης Αρβανιτάκης, Μπάμπης Βρακάς, Τζίνα Δημητροπούλου, Θάνος Σκόπας.

Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ALHAMBRA ART THEATRE (ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΑΜΠΡΑ)
Διεύθυνση: Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32
Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 210 522 0120-1

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 20:00

Web address: https://www.alhambra-art-theatre.gr
e-mail: info@alhambra-art-theatre.gr
Facebook: https://www.facebook.com/alhambraarttheatreproductions
Instagram: https://www.instagram.com/alhambra_art_productions

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)