Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Ο Γουδής ο Γουδοχέρης» στο Θέατρο της Ημέρας – Κυριακή 29 Iανουαρίου 2023

Το Θέατρο της Ημέρας με την πολύχρονη εμπειρία και προσφορά του στην ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών και την παιδαγωγική θεατρική έκφραση, παρουσιάζει μια διαδραστική παραμυθοπαράσταση, εμπνευσμένη από παραδοσιακό κρητικό παραμύθι. Δίνουμε σε 2 τυχερούς την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 29 Iανουρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Πρόκειται για μία αφηγηματική παράσταση με στοιχεία κουκλοθεάτρου, αντικειμενοθεάτρου, μιμικής, πολλαπλούς ρόλους και φυσικά την ενεργή συμμετοχή των παιδιών – θεατών μέσω του θεατρικού Παιχνιδιού που αποτελεί την κύρια μέθοδο της εργασίας μας.

Και κάτι σημαντικό: τα παιδιά εμπνέονται από την παράδοση και το παραμύθι και το φέρνουν στη σύγχρονη πραγματικότητα, με ιδέες και δράσεις μέσω του Θεατρικού παιχνιδιού.

Το παραμύθι μεταμορφώνεται σε ιστορία που χωράει ολόκληρη σε μια βαλίτσα. Ελάτε να την ανοίξουμε μαζί και να βρούμε μέσα τα ενθύμια της γιαγιάς: τραγούδια, νανουρίσματα, σεμέν και ταχταρίσματα, μαντηλάκια, περιστέρια, άσπρα χέρια και αστέρια, βασιλιάδες, ναυτικούς, μύθους, ντέφια και καημούς, βότανα και κουλουράκια, γουδοχέρια, κουφετάκια…

Δραματουργική επεξεργασία:
Ντόρα Ευθυμίου, Αγγελική Σέϊδου
Σκηνοθεσία, Παιδαγωγική & Εικαστική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή
Πρωτότυπη μουσική: Σπύρος Κολαΐτης
Ερμηνεύει: η Ευγενία Μωράκη

Με τα παιδιά παίζουν θεατρικό παιχνίδι έμπειροι θεατροπαιδαγωγοί-εμψυχωτές

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο της Ημέρας
Νικ. Γεννηματά 20, Αθήνα 115 24
τηλέφωνο: 21 0692 9090 | 210 69 95 777

Κυριακή 29 Iανουαρίου 2023 στις 11.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)