Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τους Αντώνη Μιτζέλο & Γιάννη Σαββιδάκη στο Caja de Musica – Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Προσοχή ! Έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα θα λάβουν χώρα στο «Caja de Musica»! Ο «Τερμίτης» Αντώνης Μιτζέλος μετά το τελευταίο sold out έρχεται εκτάκτως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου για άλλο ένα πάρτυ!!Ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής επιστρέφει με τρελή διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή για μια μοναδική παράσταση-συναυλία φιλοξενώντας επί σκηνής τον Γιάννη Σαββιδάκη!
Δίνουμε σε 2 τυχερούς την ευκαιρία να τους ακούσουν-παρακολουθήσουν  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

dividerΟ Αντώνης Μιτζέλος ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τερμίτες, είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Η συνθετική διαδρομή του αγγίζει σε διάρκεια τις τέσσερις δεκαετίες με δημιουργική συνέπεια και ακατάπαυστη παρουσία στον μουσικό πολιτισμό της χώρας. Τα τραγούδια του Αντώνη λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Με το ίδιο μακό, Πως μπορώ, Ψυχή Βαθιά, Φτάνει που κλαίμε, Βασίλισσα της Σιωπής, Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και μοίρασε στα δυο, Δεν λέει η καρδιά να μάθει, Τίποτα, Σκόνη, Δεν απαντά, Πες μου θάλασσα, Ο χρόνος νικά, Έλα μου, Να’φευγα, Σκληρή μουσική, Η πρώτη μας φορά κ.α. Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι εξαιρετικός ερμηνευτής και ένας από τους πιο αξιόλογους τραγουδοποιούς της Ελληνικής σκηνής που γνώρισε την καταξίωση μέσα από πολλά επιτυχημένα τραγούδια του (Έχεις τον τρόπο, Το κορίτσι μου κοιμάται κ.α). Είναι επίσης ηθοποιός (Της Ελλάδος τα παιδιά – Your Face Sounds Familiar 2 κ.α). Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια, το 2001 στο Γυάλινο μουσικό θέατρο με πολλή μεγάλη επιτυχία, όπως και η πανελλήνια κοινή τους περιοδεία. Ανταμώνουν λοιπόν ξανά οι δυο φίλοι στην σκηνή του «Caja de Musica» με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένα τραγούδια την Παρασκευή 27/1!

Ο Αντώνης Μιτζέλος εκτός από τα δικά του τραγούδια επιλέγει και τραγουδά με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια που έχουν γράψει και συνθέτες που θεωρεί ως φίλους του. Μαχαιρίτσας, Βαρδής, Χιώτης, Σιδηρόπουλος, Λοΐζος, Άσιμος κ.α. Θα τα ακούσουμε συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας. Τα έκτακτα καλλιτεχνικά φαινόμενα συνεχίζονται! Guests. Φωνές. Φίλοι. Jamming. Ιστορίες. Με το ίδιο μακό. Και φέτος. Τύμπανα Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος. Πιάνο Διαμαντής Καλαφατιάδης. Τεχνικός ήχου Γιάννης Φώτης. Μην χάσετε αυτή την έκτακτη παράσταση!

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Caja de Musica

Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27, Αθήνα
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 6944 610061 (12.00 – 21.00)

 Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 στις 22.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)