Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Χόστελ 12» στο ProjectR – Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

«Χόστελ 12», το νέο έργο του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη. Το «Χόστελ 12» παίζει ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Ανάμεσα στο «πρέπει» και το «δεν πρέπει». Ανάμεσα «στο λογικό» και το «παράλογο» Ήρωες που αναζητούν την ελευθερία τους, την αποδοχή και την αγάπη.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Σε μια μικρή πόλη της Ρουμανίας, σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο, η Άντα και ο Ραφαήλ έρχονται αντιμέτωποι με την σχέση τους. Από την μέρα που γνωρίστηκαν, με μια βαλίτσα στο χέρι, γυρνάνε την Ευρώπη. Η Άντα είναι γνωστή φωτογράφος και εκδίδει βιβλία με τις φωτογραφίες της από όλα τα μέρη που έχει πάει. Μαζί της σε κάθε ταξίδι και ο Ραφαήλ. Στην Ρουμανία μαζί τους μένει και η Έλενα. Ένα ζευγάρι που προσπαθεί να «επικοινωνήσει» με διαφορετικούς τρόπους. Το πρόβλημα της σχέσης τους ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν αλλά οι ίδιοι τελικά δεν το κατάλαβαν.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Αγγελική Κουτσιλέου- Δήμητρα Ζαδέλλη
Τρέιλερ- Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη
Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη- Σωτήρης Τζαμαλής- Κατερίνα Χιντηράκη
Παραγωγή: Θεατρική Εταιρεία Replica

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)