Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζιγκολό ετών 22» στο ProjectR – Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Η μαύρη κωμωδία «Ζιγκολό ετών 22», η πρώτη θεατρική παραγωγή που ανέβηκε από την Θεατρική Εταιρεία Replica, επιστρέφει 11 χρόνια μετά στην σκηνή του ProjectR. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τον/την συνοδό τους,  την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

 

Η φιλία, ο έρωτας, οι σχέσεις περνάνε κρίση, την εποχή που η οικονομική κρίση είναι προ των πυλών. Η Μαργαρίτα, χήρα, άφησε την ζωή της να κυλήσει μακριά από άντρες και κοινωνική ζωή. Η Ρέα, η κολλητή της φίλη, αποφασίζει να καλέσει στο σπίτι έναν άντρα για να περάσουν καλά. Για αρχή, για ένα «χορό» και ότι άλλο προκύψει. Ο νεαρός Άρης, ετών 22, έρχεται στο σπίτι και οι δυο κυρίες περνάνε ένα αλλιώτικο βράδυ… Μόνο που η Μαργαρίτα αρχίζει να ερωτεύεται τον νεαρό και εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα. Πώς όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη; Μπορείς να αλλάξεις τόσο εύκολα τη ζωή σου;

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή- Αγγελική Ρούβαλη

Αφίσα- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Το τραγούδι της παράσταση έγραψε και ερμηνεύει ο Ανδρέας Λάμπρου

Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη- Πάνος Παναγιωτόπουλος- Πωλίνα Μαρκάκη- Φανή Λύκου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζιγκολό ετών 22» στο ProjectR – Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

  1. Agi

    Πηγαίνοντας στο ProjectR σκεφτόμουν τι όμορφο θα δω πάλι! Και ήταν εξαιρετική η παράσταση! Για άλλη μια φορά! Γέλιο, σοβαρότητα, συναίσθημα, πολύ όμορφες ερμηνείες και “ανεβαστική” μουσική μαζί με ένα ζεστό σκηνικό, έναν όμορφο και φιλικό χώρο, έδωσε πάλι “τα ρέστα της” η ομάδα!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.