Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» στο Christmas Theater – Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Στο Christmas Theater θα παρουσιαστεί η παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» με την αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.
Το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να απολαύσει δύο σπουδαίους, παγκοσμίου φήμης χορευτές, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Την Ines McIntosh, πρώτη μπαλαρίνα της Όπερας του Παρισιού με μεγάλες διεθνείς διακρίσεις και τον πολυβραβευμένο Dinu Tamazlacaru, πρώτο χορευτή του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου, που εγγυώνται ένα θέαμα υψηλών καλλιτεχνικών επιδόσεων.
Τους συνοδεύει το μπαλέτο Romae Capital Ballet από την Ιταλία.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Λίμνη των Kύκνων στο Christmas Theater – Δευτέρα 22 Ιουλίου

8d 0h 19m 8s

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Η αριστουργηματική μουσική του Τσαϊκόφσκι και η απαράμιλλη τέχνη του κλασικού χορού θα μας παρασύρουν σε έναν ονειρικό κόσμο μέσα από τη Λίμνη Των Κύκνων, την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή, ένα αληθινό παραμυθένιο θέαμα στο Christmas Theater.

Ανάμεσα στους χορευτές και τις χορεύτριες που κατά καιρούς ενσάρκωσαν τους κύριους ρόλους της παράστασης, υπήρξαν μεταξύ άλλων οι Vaslav Nijinsky, Rudolf Nureyev, Margot Fonteyn, Galina Ulanova, Tamara Toumanova, Sir Frederick Ashton.

Η Λίμνη των Κύκνων εξιστορεί την τρυφερή ιστορία του πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της πριγκίπισσας Οντέτ θεωρείται ένα από τα διασημότερα μπαλέτα όλων των εποχών. Κι αυτό, γιατί ενσαρκώνει όσο κανένα άλλο όλη τη γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, από την ελπίδα μέχρι την απόγνωση, από τον τρόμο μέχρι την τρυφερότητα, από τη μελαγχολία μέχρι την έκσταση.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

CHRISTMAS THEATER
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Βεϊκου 137, Γαλάτσι
Τηλέφωνο: 211 77 01 700 και https://ct.gr/

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 21.00

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» στο Christmas Theater – Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *