Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού – Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Η θεατρική ομάδα VOX ET CORPUS ξαναχτυπά.
Μετά από δύο επιτυχημένες παραστάσεις επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος με ένα ακόμη κωμικό έργο γεμάτο γέλιο, μυστήρια και πολλές ανατροπές, «ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» της Ελένης Σιδεροπούλου,  στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 20 Μαΐου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪ́ΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Λένε πως τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις και στην περίπτωση του Γιώργη αυτό θα ήταν σωτήριο καθώς το σόι του δεν είναι και το πιο “φυσιολογικό”. Ο Γιώργης και η γυναίκα του η Τζωρτζίνα μένουν σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, το Ραχίδι, μακριά από την φασαρία της πόλης ζώντας μια δύσκολη αλλά ήσυχη ζωή. Η άφιξη όμως του ξάδερφου του Γιώργη από την Αμερική θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Σάκης, ένας σκληρός και επικίνδυνος τύπος, θα έρθει να ταράξει την ηρεμία του ζευγαριού και μαζί του θα φέρει μυστικά, συμφορές αλλά και….άλλες επισκέψεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή όλων. Μια απρόσμενη ανατροπή όμως θα αλλάξει τα δεδομένα.

Trailer παράστασης:
https://youtu.be/SsTcDR4I19E?

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο: Ελένη Σιδεροπούλου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σιδεροπούλου και Σταύρος Παναγιωτόπουλος
Παίζουν (αλφαβητικά):
Σταυρούλα Θωμαδάκη
Σταύρος Παναγιωτόπουλος
Βασίλης Πρέκας
Ελένη Σιδεροπούλου

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για θεατές κάτω των 15 ετών.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Λύχνος τέχνης & πολιτισμού

 Χαλκιδικής 83 & Ιερά οδός 59, 11855 Γκάζι (πλησίον Μετρο Κεραμεικού )
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 2110121686 / 6946309618

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 στις 20.30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *