Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με την Γλυκερία στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Την παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με κεντρικό άξονα το σπαρακτικό μοιρολόι της Παναγίας, θα παρουσιάσει η Γλυκερία την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 29 ή την Τρίτη 30 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

ΤΡIΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Μέσα σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα, η Γλυκερία θα ερμηνεύσει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, Βυζαντινούς ύμνους και εγκώμια για τα Θεία και τα ανθρώπινα πάθη καθώς και επιλεγμένα τραγούδια για την Άνοιξη σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης.

Ο εξαιρετικός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης θα διαβάσει αποσπάσματα από έργα Ελλήνων ποιητών και πεζογράφων σε επιμέλεια του Χρήστου Προμοίρα.

 

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Τηλ.: 21 0931 5600

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 στις 20:00

Τρίτη 30 Απριλίου 2024 στις 20:00

 

4 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με την Γλυκερία στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Απριλίου 2024

  1. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥΜΤΖΗ

    θα ηθελα να το Δευτερα 29 Απριλιου! Λατρεύουμε ΓΛΥΚΕΡΙΑ!!

  2. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

    Ειναι ιδανικη ερμηνευτρια η Γλυκερια σε αυτους τους Ύμνους.

Comments are closed.