Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Θραύσματα Μνήμης» στο Calderone – Κυριακή 14 & Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Στο Calderone παρουσιάζεται ο μονόλογος “Θραύσματα Μνήμης” του Γιάννη Παπάζογλου και δίνουμε την δυνατότητα σε 2 τυχερούς να τον παρακολουθήσουν την Κυριακή 14 ή την Δευτέρα 15 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο θεατρικός μονόλογος “Θραύσματα Μνήμης” του Γιάννη Παπάζογλου μας καλεί να αναλογιστούμε: Ποιοι/ποιες θα ήμασταν χωρίς τις μνήμες μας; Πόσο μας ορίζει η συλλογική μνήμη; Πως οι πολλές ατομικές μνήμες χτίζουν και εδραιώνουν την συλλογική; Κι αν οι μνήμες χαθούν ή αλλοιωθούν, μπορείς να ξαναχτίσεις το «δέντρο της μνήμης» από ατομικά και συλλογικά θραύσματα, που παραμένουν σε λανθάνουσα μορφή φυλαγμένα στο υποσυνείδητο;

Ένα συμβολικό roadtrip της ηρωίδας, στους δρόμους της χαμένης μνήμης.

Ένα αγωνιώδες ταξίδι προς το δέντρο της μνήμης και συνεπώς της ύπαρξης.

Το Μουσείο Ανώνυμων Σωμάτων σας προσκαλεί σε μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τα εγκαίνια της έκθεσης, του καινοτόμου προγράμματος “Delete,” όπου η τεχνολογία συναντά την ανθρωπότητα με μοναδικό και αρμονικό τρόπο.
Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και γνωρίστε τον άνθρωπο του μέλλοντος, απαλλαγμένο από μνήμες και νοσηρές επιθυμίες. Η εκδήλωση διεξάγεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες, με ζωντανά εκθέματα που φρουρούνται, διότι η ασφάλεια του κοινού είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.
Μη χάσετε την εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του διαμορφωτικού ταξιδιού. Σας περιμένουμε για μια συναρπαστική συνάντηση με το μέλλον!
Προειδοποίηση: Αυτή είναι μια εκδήλωση με περιορισμένες θέσεις. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα για να μη χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

Ποιοι/ποιες θα ήμασταν χωρίς τις μνήμες μας; Πόσο μας ορίζει η συλλογική μνήμη; Πως οι πολλές ατομικές μνήμες χτίζουν και εδραιώνουν την συλλογική; Κι αν οι μνήμες χαθούν ή αλλοιωθούν, μπορείς να ξαναχτίσεις το «δέντρο της μνήμης» από ατομικά και συλλογικά θραύσματα, που παραμένουν σε λανθάνουσα μορφή φυλαγμένα στο υποσυνείδητο;
Ένα συμβολικό roadtrip της ηρωίδας, στους δρόμους της χαμένης μνήμης.
Ένα αγωνιώδες ταξίδι προς το δέντρο της μνήμης και συνεπώς της ύπαρξης.

Ταυτότητα παράστασης
Συγγραφέας: Γιάννης Παπάζογλου
Σκηνοθεσία: Μαίρη Μαραγκουδάκη
Φωτισμοί: Τάσος Σκλαβούνος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος- Ηλίας Σταθόπουλος
Κουστούμια: Ραφαηλία Γύφτου
Παίζουν: Μαίρη Μαραγκουδάκη, Σάκης Κοτσίρας, Βάλια Χρήστου, Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος
Ηχοτοπία: Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος
Πρωτότυπη μουσική: Γαβριήλ Καζάνας
Εικαστικά: Χρήστος Νταής

Διάρκεια παράστασης 80΄

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Calderone, Μελενίκου 31, Αθήνα, τηλ. 213 0058407.

Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 21.00

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 21.00