Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα» στο Θέατρο 2510 – Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Η Θεατρική Ομάδα 2510, παρουσιάζει το έργο του Ανδρέα Ζαφείρη «Κατερίνα Γώγου: το Γαμώτο που Δεν Έζησα», βασισμένο στη ζωή, το έργο αλλά και την πυκνή, σε ιστορικό χρόνο, περίοδο που έζησε η πιο σημαντική δημιουργός της νεοελληνικής λογοτεχνίας.1 τυχερός/ή θα έχει την ευκαιρία, να την παρακολουθήσει με τον/την συνοδό του, την Δευτέρα 22 Απριλίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η άγρια μοναδικότητα των στίχων της, η εκπληκτική της ενσυναίσθηση για τη σύγχρονη ζωή στο αστικό τοπίο, η έμπρακτη αγάπη της για το διαφορετικό, το περιθώριο, τους κολασμένους, η αυτοκαταστροφική της διαδρομή ως αντικαθρέφτισμα μιας ολόκληρης κοινωνίας την τοποθέτησαν κορυφαία του Χορού στην «Αγία Τριάδα των Εξαρχείων», (Σιδηρόπουλος, Άσιμος, Γώγου), αλλά και ισότιμη των Ελύτη, Ρίτσου και Σεφέρη σε αναγνωσιμότητα.

Στο έργο πρωταγωνιστούν τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί: η Έλενα Αϊβαλιώτου, η Χαρά Νικολάου και ο Χάρης Γεωργιάδης, μετατρέποντας, μοναδικά, τον εύθραυστο ψυχισμό της Γώγου σε μια θεατρική εικόνα-ξυράφι, βγαλμένη από τους πίνακες του Hieronymus Bosch, τα φτερά του Antoine de Saint-Exupery και τις σελίδες του Antonin Artaud.

Ταυτότητα Παράστασης:
Κείμενο/Σκηνοθεσία:  Ανδρέας Ζαφείρης
Παίζουν οι:  Έλενα Αϊβαλιώτου, Χαρά Νικολάου, Χάρης Γεωργιάδης
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις:  Ελευθερία Σακαρέλη
Φωτογραφίες:  Βαγγέλης Μηναδάκης (QuickFilm), Κimionis Μarkos, Ισμήνη Κιμιωνή
Trailer Παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=IePS9YHVdVE

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 21.00