Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Frida Kahlo, Mε Σπασμένα Φτερά» στο Θέατρο 2510 – Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει στο Θέατρο 2510 . 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 26 Απριλίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

divider

Η Φρίντα Κάλο είναι, ίσως, από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναικείες μορφές. Το πρόσωπό της, πλέον, το βλέπουμε παντού. Παραμένει όμως, ουσιαστικά, άγνωστη. Μέσα στους πίνακές της, η αποτύπωση του προσωπικού της πόνου, σωματικού και ψυχικού, φαίνεται να εκφράζει τα αιώνια τραύματα της γυναικείας διαδρομής.

Δίπλα τους ο ερωτισμός της, η αντισυμβατική της ζωή, σαν ένα προ-μεταμοντέρνο βιωμένο μανιφέστο. Η Φρίντα Κάλο ζωντανεύει στο μοναδικό, ίσως, περιβάλλον-τοπόσημο της πόλης, στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μπάγκειον, εκεί που, την ίδια ακριβώς περίοδο με τη Φρίντα, στο στέκι του Καφέ – Σαντάν, γεννιέται μια ολόκληρη καλλιτεχνική γενιά (ο Λαπαθιώτης, ο Βάρναλης, ο Ρίτσος, ο Ουράνης, ο Τσαρούχης, ο Τερζάκης, και τόσοι άλλοι). Είναι λες και ο ίδιος ο χώρος αφηγείται.

Μια συγκλονιστική παράσταση, μια μοναδική, πολύπλευρη, εμπειρία. Ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά και μια ματιά στο παρόν, καθώς η πραγματική Τέχνη είναι πάντα σύγχρονη.

Κείμενο -Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Β. Σκηνοθέτη: Ανθή Χριστοθανοπούλου

Ερμηνεύουν: Χαρά Νικολάου, Τάσος Ράπτης

Χορογραφία: Αναστάσης Σβάρνας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ανδρέας Ζαφείρης
Φωτογραφίες – Trailer: Mamalena Mpoi
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ελευθερία Σακαρέλη
Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα 2510

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 21.00