Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Ελλάς Κομπλέ» στο Θέατρο Παραμυθίας – Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Η μαύρη κωμωδία, σατιρική – σουρεαλιστική – μουσικοθεατρική παράσταση της Αλμπέρτα Τσοπανάκη με τίτλο «Ελλάς Κομπλέ», παρουσιάζεται  στο Θέατρο Παραμυθίας.
2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Σάββατο 20 ή Κυριακή 21 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

 

Η Ελλάδα καλείται να δικαστεί για διαφθορά και συγκάλυψη στο Δικαστήριο της Χάγης.Έτσι αποφασίζει προς εντυπωσιασμό των Ευρωπαίων εταίρων, να κάνει αυτό το ταξίδι με το ελικόπτερό της. Μαζί της ταξιδεύουν ο δικηγόρος της Σωκράτης Μπριζόλας και ο προσωπικός της πιλότος Πετρούκιος Πέττας. Κατά την πτήση των θα συμβούν διάφορα περιστατικά σουρεαλιστικών καταστάσεων. Όταν τελικά κατορθώσουν να παρευρεθούν στο δικαστήριο της Χάγης, η Ελλάς θα εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους Δικαστές με τους παράλογους ισχυρισμούς της τους οποίους προβάλλει. Στη συνέχεια θα βρεθούν στην Τουρκία όπου θα οδηγηθούν από τον Βεζίρη αιχμάλωτοι στον Σουλτάνο και την σύζυγό του…
Η Μαύρη κωμωδία εξελίσσεται με ανατροπές εμπνευσμένη από την “ Commedia dell’arte “ , τον βουβό κινηματογράφο , το μιούζικαλ , το φιλμ νουάρ και το θέατρο σκιών .

Σκηνοθεσία : Αλμπέρτα Τσοπανάκη
Χορογραφίες : Χριστίνα Καϊάφα
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσιμούρης
Τραγουδούν : Κωνσταντίνος Τσιμούρης – Λουκία Κλεώπα
Σκηνικά -Κουστούμια : Πάολα Γερολυμάτου
Φωτιστικοί Σχεδιασμοί : Σάββας Σουρμελίδης
Χειριστής Φώτων : Λευτέρης Κούνε
Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΟΣΚΟΠΙΟ

Παίζουν : Αλμπέρτα Τσοπανάκη, Κωνσταντίνος Τσιμούρης. Κυριάκος Μιγγείρος, Ειρήνη Κοτσαρίνη , Λουκία Κλεώπα, Πέτρος Λενούδιας, Δέσποινα Ιεραπετριτάκη, Θησέας Χριστοφόρου, Παναγιώτης Σαριδάκης , Ειρήνη Βασιλάκη.
Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Τσιμούρης – Λουκία Κλεώπα.
Διάρκεια 120 λεπτά με διάλειμμα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Παραμυθίας
Παραμυθίας 27 & Μυκάλης, Κεραμεικός

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: τηλ: 6974 646 34

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 21.00

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 20.00