Κερδίστε προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο Ρομπέν των Δασών» στο Θέατρο Αυλαία – Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ο πιο γνωστός και αγαπημένος ήρωας όλων των εποχών, επισκέπτεται φέτος και για όλη τη θεατρική χρονιά, την Παιδική Σκηνή στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά .
Ο Ρομπέν των Δασών, εμβληματικός και ατίθασος , έρχεται να αποκαταστήσει την αδικία , να συντρέξει τους φτωχούς και να υπερασπιστεί με τόλμη αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, με πολύ χορό , τραγούδι , δράση , με πολλά μηνύματα και πολύ γέλιο, σε Κείμενο και Σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη, που θα κλέψει τις καρδιές σας.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Σάββατο 9 Μαρτίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ
Αγγλία 1157 και όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά , ώσπου ο Βασιλιάς Ριχάρδος ανακοινώνει στον λαό του , ότι θα φύγει , για να πάρει μέρος , στην Γ Σταυροφορία . Ωσότου γυρίσει , αφήνει στην θέση του , τον αδερφό του , Ιωάννη Ακτήμονα , τον οποίο ορίζει αντικαταστάτη του , πιστεύοντας ότι θα βασιλέψει δίκαια και ειρηνικά , συνεχίζοντας το έργο του .
Δυστυχώς όμως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο . Επιβάλλει στον λαό , αβάσταχτους φόρους και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα , μετατρέπει την Αγγλία φτωχικά και δυστυχισμένη χώρα . Ο Ρομπέν των Δασών. Ένας νέος με όραμα. γεμάτος αρετές, που είναι ιδανικές να υπάρχουν σε κάθε κοινωνία. Η προστασία των αδύναμων, η επαναστατική διάθεση, η ευγένεια, η ενσυναίσθηση και η γενναιότητα είναι κάποιες από αυτές. Με φόντο το δάσος του Σέργουντ, ο Ρομπέν μαζί με τους φίλους του και την στήριξη της αγαπημένης του Μάριον θα πολεμήσουν μαζί την αδικία. Στόχος του να προστατέψει τους φτωχούς και να τους προσφέρει όσα έχουν ανάγκη για να ζήσουν μια τίμια ζωή αλλά και να φτιάξει μια ομάδα που όλοι θα έχουν κοινό μέλημα το καλό και την αγάπη σε όλο το Βασίλειο.
Ένα έργο με κωμικές καταστάσεις , με πολλά μηνύματα , με υπέροχη μεσαιωνική μουσική , με φαντασμαγορικά σκηνικά και εκπληκτικά κουστούμια.
Μια παράσταση , που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον , μικρών και μεγάλων .
10 εξαιρετικοί ηθοποιοί , σε μια μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή της Γιώτας Τζουάνη.

Παιδαγωγικοί στόχοι: Μια παράσταση για τη δύναμη και την αξία της φιλίας

Συντελεστές:
Κείμενο- Σκηνοθεσία : ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Βοηθός Σκηνοθέτη : ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
Σκηνικά : ΧΑΡΗΣ ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ
Κινησιολογία-Χορογραφίες : G.T & ΞΕΝΙΑ ΚΑΜΠΑΝΟΥ
Ήχος-Φώτα : ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Μουσική : ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ
Μουσική Σύνθεση : ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Σπαθογραφίες – Κονταρομαχίες : ΞΕΝΙΑ ΚΑΜΠΑΝΟΥ

Παίζουν :
ΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ
ΒΑΝΑ ΓΚΕΚΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΩΣΚΟΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΤΣΕΡΑΣ
ΞΕΝΙΑ ΚΑΜΠΑΝΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ
ΑΛΣΟ ΠΑΓΙΑ

Διάρκεια: 90 λ. (με Διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο «Αυλαία»

Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι, Πειραιάς

Ταμείο Θεάτρου
210 4297771

Πληροφορίες Κιν.:
6906461616

Email
info@avlaiatheatro.gr

www.avlaiatheatro.gr

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στις 17.00