Kερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Η Αγάπη είναι ένας Σκύλος από την Κόλαση» στο θέατρο 2510 – Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Η Θεατρική Ομάδα 2510 παρουσιάζει μία σκοτεινή ιστορία μυθοπλασίας εμπνευσμένη από το ποιητικό έργο του Charles Bukowski.
Η επιτυχημένη παράσταση “Η Αγάπη είναι ένας Σκύλος από την Κόλαση“, σε κείμενο Ανδρέα Ζαφείρη και σκηνοθεσία Γιώργη Κοντοπόδη, επανέρχεται στο ΘΕΑΤΡΟ 2510.2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τρίτη 5 Μαρτίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η ζωή σου είναι η δική σου ζωή. Μην την αφήσεις να τσακιστεί σε μια φτηνή υποταγή. Να παραφυλάς.
Υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις. Και κάπου υπάρχει και ένα φως. Μπορεί να μην είναι πολύ δυνατό αλλά διώχνει το σκοτάδι.

Ένα θεατρικό έργο για τις ανθρώπινες σχέσεις και τις άγνωστες πτυχές της ύπαρξής μας, τις μή οικίες και προβλέψιμες, που μας φέρνει αντιμέτωπους με παθογένειες της κοινωνίας, με κρίσιμα ερωτήματα του “βρώμικου” ρεαλισμού όλου του Μπουκοβσικού σύμπαντος και, τέλος, της πιο σκληρής διαδρομής από την Καταδίκη της Αλλοτρίωσης, στην πιθανή Λύτρωση της Αγάπης και του Έρωτα.

Ο Χένρυ (Χάνκ) Τσινάσκι, ένας αμφιλεγόμενα διάσημος ποιητής και συγγραφέας του περιθωρίου, και κατά γενική ομολογία το alter ego του Τσαρλς Μπουκόβσκι, δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από μία γυναίκα, τη Λίντια. Σκοπός της είναι να τον πείσει να διαβάσει κάποια από τα ποιήματα που έχει γράψει με αφορμή το θάνατο της κόρης της, μία στιγμή που στιγμάτισε τη ζωή της. Μέσα σε ένα σκοτεινό, υγρό, κρύο υπόγειο, οι δύο αυτοί άνθρωποι έρχονται πιο κοντά.

Ο ερωτισμός μεταξύ τους είναι τόσο έντονος που αναπόφευκτα οδηγούνται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και τότε είναι που αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια οι πραγματικές τους προθέσεις. Απόγνωση, εκδίκηση, δικαίωση, απειλή, θυμικό, σιωπηλή προσμονή, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τις 48 ώρες που περνάνε μαζί.

Μία επιφανειακή γνωριμία που από την πρώτη στιγμή σκάβει βαθιά στην ψυχή και των δύο αφήνοντας να αναδυθούν αλήθειες που κανένας από τους δυο τους δεν γνώριζε ότι υπήρχαν. Μέχρι να φτάσουμε στην αποδόμηση του παρελθόντος και να οδηγηθούμε στην Κάθαρση, με όποιο δυνατό τρόπο μπορούν να τη βιώσουν τόσο οι ήρωες, όσο και ο καθένας από εμάς. Γιατί, όπως αναφέρεται και στο έργο:
“Καθένας έχει τη δική του προσωπική κόλαση, ανάλογα με το τί έχει κάνει. Κι εκεί να εξιλεώνεται μέχρι..να λυτρωθεί”.

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο: Ανδρέας Ζαφείρης
Σκηνοθεσία: Γιώργης Κοντοπόδης
Μουσική επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης
Σχεδιασμός προσωπογραφίας: Γιάννης Γκίνης
Φωτισμοί: Χαρά Νικολάου
Φωτογραφίες – Trailer: Μαριαλένα Μπόη
Επικοινωνία: Ελευθερία Σακαρέλη

Παίζουν: Λουκάς Ξαπλαντέρης, Αμελί – Ανδριάνα Τριπαμπούκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στις 21.00