Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Frida Kahlo, Mε Σπασμένα Φτερά» στο Θέατρο 2510 – Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Η ζωή και το έργο της θρυλικής Frida Kahlo ξαναζωντανεύει στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

divider

Η Φρίντα Κάλο είναι, ίσως, από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναικείες μορφές. Το πρόσωπό της, πλέον, το βλέπουμε παντού. Παραμένει όμως, ουσιαστικά, άγνωστη. Μέσα στους πίνακές της, η αποτύπωση του προσωπικού της πόνου, σωματικού και ψυχικού, φαίνεται να εκφράζει τα αιώνια τραύματα της γυναικείας διαδρομής.

Δίπλα τους ο ερωτισμός της, η αντισυμβατική της ζωή, σαν ένα προ-μεταμοντέρνο βιωμένο μανιφέστο. Η Φρίντα Κάλο ζωντανεύει στο μοναδικό, ίσως, περιβάλλον-τοπόσημο της πόλης, στο ιστορικό Ξενοδοχείο Μπάγκειον, εκεί που, την ίδια ακριβώς περίοδο με τη Φρίντα, στο στέκι του Καφέ – Σαντάν, γεννιέται μια ολόκληρη καλλιτεχνική γενιά (ο Λαπαθιώτης, ο Βάρναλης, ο Ρίτσος, ο Ουράνης, ο Τσαρούχης, ο Τερζάκης, και τόσοι άλλοι). Είναι λες και ο ίδιος ο χώρος αφηγείται.

Μια συγκλονιστική παράσταση, μια μοναδική, πολύπλευρη, εμπειρία. Ένα ταξίδι στο χρόνο αλλά και μια ματιά στο παρόν, καθώς η πραγματική Τέχνη είναι πάντα σύγχρονη.

Κείμενο -Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Β. Σκηνοθέτη: Ανθή Χριστοθανοπούλου

Ερμηνεύουν: Χαρά Νικολάου, Τάσος Ράπτης

Χορογραφία: Αναστάσης Σβάρνας
Σκηνικά – Κοστούμια: Ανδρέας Ζαφείρης
Φωτογραφίες – Trailer: Mamalena Mpoi
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ελευθερία Σακαρέλη
Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα 2510

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στις 21.00

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Frida Kahlo, Mε Σπασμένα Φτερά» στο Θέατρο 2510 – Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

  1. ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΓΩΝΗ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Comments are closed.