Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Απαγορεύεται το SEX στη Γαύδο» στο Θέατρο Άβατον – Δευτέρα 12 & Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

H «πικρή» κωμωδία του Μάνου Παπαδά  «Απαγορεύεται το SEX στη Γαύδο» παρουσιάζεται  στο Θέατρο Άβατον. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 12 ή την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Τι θα συμβεί όταν οι δύο ήρωές μας, η Μαργαρίτα και ο Θεόφιλος, συναντηθούν «τυχαία» στη Γαύδο και αναγκαστούν να συγκατοικήσουν σε μία δανεική σκηνή;
Είναι και οι δύο συγγραφείς: ο Θεόφιλος, ο οποίος απολαμβάνει την πρόσφατη αναγνώρισή του και η Μαργαρίτα, το αντικείμενο του θαυμασμού του, που η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια πριν χρόνια, παρόλη την ποιότητά της, δεν είχε την αναμενόμενη εμπορική επιτυχία.
Η συγκατοίκηση εξελίσσεται σε ειδύλλιο και στην πορεία σε επαγγελματική συνεργασία. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, η Μαργαρίτα θα συνειδητοποιήσει ότι τα όνειρά της άρχισαν επιτέλους να γίνονται πραγματικότητα. Ενθουσιασμένη από την απρόσμενη επιτυχία, θα τον εμπιστευθεί κάνοντας το επόμενο βήμα, αλλά εκείνος δε θα διστάσει να την εκμεταλλευτεί με δόλιο τρόπο.
Μετά την αποκάλυψη της απάτης, η διπλή σχέση τους κλονίζεται, οι ρόλοι θύτη και θύματος αντιστρέφονται και ο καθένας τους έρχεται αντιμέτωπος με τις επιλογές του.

Συντελεστές:
Σύλληψη έργου: Μάνος Παπαδάς, Χρύσα Ποζίδου, Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου
Θεατρικό κείμενο/σκηνικά: Μάνος Παπαδάς
Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαδάς, Χρύσα Ποζίδου
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Μάριος Συμεωνίδης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Σταματάκη
Κίνηση/χορογραφία: Μαριάννα Ρούσσου
Αφίσα/trailer: Μιχάλης Μαθιουδάκης
Παραγωγή: Pardalidou Culture ΑΜΚΕ

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0fqCc1Dv_9Y

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός, Πληροφορίες: 2103412689

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00