Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Project ΜΕΔΟΥΣΑ» στο Χώρο Τέχνης Ηχόδραση – Πέμπτη 1 & Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Η θεατρική παράσταση «Project ΜΕΔΟΥΣΑ» έκανε την τιμητική της πρεμιέρα στο θέατρο Ροές στις 25 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν ήταν τυχαία, όπως και η ιστορία που πραγματεύεται η παράστασή μας. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας αποφασίσαμε να την μεταφέρουμε στον χώρο μας ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να την δουν όσοι περισσότεροι μπορούν. Δίνουμε σε 2 τυχερούς  την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,   την Πέμπτη 1 ή την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Πρόκειται για μία αληθινή μαρτυρία για τη βία που υπέστη μια γυναίκα και η κόρη της από τον σύζυγό της. Βέβαια η μαρτυρία είναι της κόρης μιας και η γυναίκα δεν έζησε να τη διηγηθεί. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για γυναικοκτονία. Με τη διαφορά ότι για πρώτη φορά βλέπουμε την ιστορία από τη μεριά του θύτη και όχι του θύματος. Ο γυναικοκτόνος από το κελί της φυλακής μας παρουσιάζει τα γεγονότα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Ένας άνθρωπος με την πατριαρχεία, το φασισμό και το ρατσισμό βαθιά οριζόμενα στις πεποιθήσεις του. Ένα σκληρό ντοκουμέντο με ηχογραφημένη την κατάθεση της κόρης, η οποία κακοποιήθηκε από τον δράστη και πατέρα της, όχι μόνο ψυχολογικά ή σωματικά αλλά και σεξουαλικά. Τα πιο απόκρυφα μυστικά της κοινωνίας, μας αποκαλύπτουν την τραγική πραγματικότητα που ζούμε δεκάδες χρόνια τώρα και δυστυχώς είναι ακόμα δίπλα μας, στη πόρτα του γείτονα μας, στο σπίτι μας.
Μέρος του εισιτήριου θα διατεθεί στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού, ως δωρεά.

Σκηνοθεσία: Καπελώνη Ειρήνη
Βοηθός : Μάριος Τσουμάρης
Φωτογραφίες : Απόστολος Δελάλης
Φωνή : Κωνσταντίνος Βάρελης
Μουσικοί επί σκηνής : Αντώνης Κακοσούρης & Σταύρος Παργινός
Επικοινωνία : Αντζυ Νομικού
Παραγωγή : ΑΜΚΕ ΗΧΟΔΡΑΣΗ
Ερμηνεύει : Γιάννης Ντάσιος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Χώρος Τέχνης Ηχόδρασης
Διεύθυνση: Γενναίου Κολοκοτρώνη 12-Κουκάκι

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00