Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κατ’ οίκον παράδοση» στο Χώρο Κ4 – Κυριακή 7 & Δευτερα 8 Ιανουαρίου 2024

Η καλλιτεχνική ομάδα Άλμπατρος μετά το «Γιαλήτες ή αλλιώς αλήτες του γιαλού» και το Στέλιο Ξύπνα! σε συνεργασία με την ομάδα Έ.Α.Ν. επιστρέφει με μία μαύρη κωμωδία που σκοπό έχει να διασκεδάσει το κοινό αλλά και να το προβληματίσει, περί της έννοιας του δικαίου αλλά και της απόδοσης δικαιοσύνης.3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Κυριακή 7 ή την Δευτερα 8 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

 

Εμπνευσμένο από την σύγχρονη ελληνική καθημερινότητα και τις εντάσεις της, το νέο έργο του Γιάννη Κόκα «Κατ’ οίκον παράδοση», με τους Κώστα Κουτρούλη και Δημήτρη Μπούρα, έχει ως επίκεντρο την ιστορία μίσους και δολοπλοκίας ανάμεσα σε έναν πελάτη και έναν διανομέα πίτσας, με αφορμή την καθυστερημένη παράδοση μιας παραγγελίας. Ανατροπές και αποκαλύψεις συνοδεύουν αυτήν την κατ’ οίκον… μονομαχία με τελικό νικητή μόνο έναν.
Στην μαύρη κωμωδία ‘’Κατ΄οίκον παράδοση’’, βλέπουμε μια καθημερινή παράδοση πίτσας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια θανάσιμη αρένα μίσους και εκδίκησης ανάμεσα σε πελάτη και εργαζόμενο. Πόσο μπορεί να ‘’κοστίσει’’ μια πίτσα, τελικά και… ‘’έχει ο πελάτης πάντα δίκιο’’;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο/ Σκηνοθεσία: Γιάννης Κόκας
Ήχος – Φώτα: Γιώργος Νικολουδάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Μπησάρα
Φωτογραφίες: Studio p56
Επιμέλεια Βίντεο: Άγγελος Μπάλλας
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη
Γραφιστικά: Λυδία Καλαμάντη

Ερμηνεία: Κώστας Κουτρούλης, Δημήτρης Μπούρας

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Χώρος Κ4 (οι Άνθρωποι που Ακολουθούν τη Γη)
Βεΐκου 28 Κουκάκι (πλησίον μετρό Συγγρού – Φιξ και Ακρόπολη)
Τηλέφωνο 2114234814

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 στις 20.00
Δευτερα 8 Ιανουαρίου 2024 στις 21.00

 

One thought on “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κατ’ οίκον παράδοση» στο Χώρο Κ4 – Κυριακή 7 & Δευτερα 8 Ιανουαρίου 2024

  1. Agi

    Στον χώρο αυτό έχω δει παραστάσεις φοβερά ενδιαφέρουσες, μικρά “διαμαντάκια”. Άλλο ένα το χθεσινό.. Μια μικρή, μεστή, γεμάτη παράσταση με τσακωμούς, φοβερές ανατροπές, και κυρίαρχο το αίσθημα της αδικίας, της μη απόδοσης δικαιοσύνης και των “μεγάλων μέσων”. Ότι ακριβώς συμβαίνει πολλές φορές.. Ερμηνείες ξεχωριστές σ’ένα “τόσο όσο” σκηνικό, σ’ένα έργο ωραία σκηνοθετημένο. Μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως την τελευταία στιγμή..

Τα σχόλια είναι κλειστά.