Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Επέτειος» στο ProjectR – Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ο βραβευμένος μονόλογος του Ανδρέα Αριστοτέλους ανεβαίνει για τρίτη φορά στην Αθήνα και υμνεί τη γυναικεία μοναξιά. Επιστρέφει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κλειδέρη για λίγες μόνο παραστάσεις.4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η Αγγελική, μια γυναίκα εγκλωβισμένη στις λάθος επιλογές της, αποφασίζει να κάνει μια αναδρομή στη ζωή της, ανήμερα της επετείου της με τον άντρα της. Δεκαπέντε χρόνια κοινής ζωής και κοινής απουσίας, εφόσον ποτέ δεν κατάλαβε ο ένας τα θέλω του άλλου, ποτέ δεν ερωτεύτηκαν πραγματικά. Ζήσανε μια συμβατική ζωή, γεμάτη ανύπαρκτες στιγμές. Η Αγγελική θέλει να ζήσει κάτι καινούριο, να ερωτευτεί ένα χαμόγελο, να γίνει μάνα..
Ζητά αυτό που της χρωστά η μοίρα και η τύχη της, γιατί σαν γυναίκα “όλο θέλει…” Η Αγγελική είναι μια σύγχρονη καταπιεσμένη γυναίκα κλειδωμένη στη ρουτίνα και στο απόλυτο τίποτα. Στόχος της να βρει τη δύναμη να αλλάξει τα πάντα, μα κυρίως να πάρει μια βαθιά ανάσα.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Παίζει η Αθηνά Κουτσιανούλη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 στις 21.00