Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Βράδυ στην Αθήνα» στο Μικρό Παλλάς – Τεταρτη 24 Ιανουαριου 2024

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος δίνουν πάλι το παρόν στις μουσικές μας επιλογές για τον φετινό χειμώνα.
Με τα ωραία τους τραγούδια στις αποσκευές τους όλα αυτά τα χρόνια και τους τρεις νέους ερμηνευτές, τον Απόστολο Κίτσο, τον Παναγιώτη Λάμπουρα και το Θοδωρή Νικολάου, να τα ερμηνεύουν ιδανικά, κάθε Τετάρτη στο Μικρό Παλλάς στην καρδιά της Αθήνας, τη νέα τους παράσταση με τίτλο «Βράδυ στην Αθήνα».
Φαντασία, πρωτοτυπία και λυρικότητα χαρακτηρίζουν το άκουσμα που προτείνουν με τον ενορχηστρωτή Χρίστο Θεοδώρου να αναδεικνύει και να φωτίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των συνθέσεων και των συνθετών που συμπεριλαμβάνουν στο φετινό ρεπερτόριο της νέας τους παράστασης. 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την απολαύσουν με τους συνοδούς τους,  την Τεταρτη 24 Ιανουαριου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

«… Είναι η στιγμή που κάνει αναγκαία αυτή τη σύμπραξη. Ο Λόγος άλλωστε είναι η αιτία που αγαπά ο κόσμος το τραγούδι, σε μια γκρίζα εποχή μεγάλης σύγχυσης. Χρειάζεται να θυμίσουμε σε όλους και να θυμηθούμε και εμείς τους λόγους που γέννησαν τα τραγούδια αυτά, που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται. Γιατί το τραγούδι, διατηρεί ακόμη την δύναμή του και το βλέπουμε μέσα από τη συνεχή παρουσία του στα ραδιόφωνα αλλά και στη ζωντανή συνάντησή του με τον κόσμο. Παραμένει ένας δεσμός συγκινητικά ακατάλυτος. Η σχέση μας και τα ίδια τα έργα, επιτρέπουν και υποστηρίζουν, αυτό το εγχείρημα. Ήρθε αργά, αλλά στην ώρα του. Κι αυτό γιατί τόσο εμείς αλλά κυρίως ο κόσμος κι ο χρόνος, το έχουμε όλοι τώρα μεγάλη ανάγκη.»

Λίνα Νικολακοπούλου & Παρασκευάς Καρασούλος

Ερμηνεύουν: Απόστολος Κίτσος, Παναγιώτης Λάμπουρας, Θοδωρής Νικολάου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου – Παρασκευάς Καρασούλος

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Ράγιας

Σκηνογραφική επιμέλεια: Ανδρέας Γεωργιάδης

Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Μαζί τους οι μουσικοί: Χρίστος Θεοδώρου (πιάνο, καχόν), Λευτέρης Γιούσιος (ηλεκτρική κιθάρα) και Πέτρος Κρεμυζάκης (ηλεκτρικό μπάσο)

Φωτογράφηση: Νίκος Κοκκαλιάς

Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία: Μαρία Τσολάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Παρασκευή Γερολυμάτου

Παραγωγή: Μικρή Άρκτος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Μικρό Παλλάς
Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, Σύνταγμα
κρατήσεις – πληροφορίες : 210 7610616, 6985 933 290

Τεταρτη 24 Ιανουαριου 2024 στις 21.00

7 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Βράδυ στην Αθήνα» στο Μικρό Παλλάς – Τεταρτη 24 Ιανουαριου 2024

 1. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

  H ζωντανή μουσική παράσταση είναι ο, τι το Καλύτερο.

 2. Σωτηρία Αργύρη

  Υπέροχοι άνθρωποι και απίθανοι καλλιτέχνες!!!!!

 3. Maximos Kitrilakis

  Μεγαλώσαμε με την υπέροχη Λίνα ….

 4. Αλεξία Φώτη

  Λατρεμένος Παρασκευάς Καρασούλος και Μικρή Άρκτος!

Comments are closed.