Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Οι Στρίγγλες” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Η μουσικοθεατρική παράσταση “Οι Στρίγγλες” πήρε το δεύτερο βραβείο στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ του Red Jasper Cabaret Theatre τον Ιούνιο 2023. Η πρωτότυπη φεμινιστική παράσταση βασίζεται πάνω σε κείμενα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και σε κείμενο της σκηνοθέτιδας της παράστασης Δήμητρας Στυλιανού. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Τέσσερις ηρωίδες του  Σαίξπηρ, η Κατερίνα από τη “Στρίγγλα”, η Λαίδη Μάκβεθ απο τον “Μάκβεθ”, η Δυσδαιμόνα από τον “Οθέλλο” και η Ιουλιέτα ( χωρίς τον Ρωμαίο) είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του κωμικοτραγικού group therapy μετά μουσικής και δακρύων . Τέσσερις γυναικείες φιγούρες βγαλμένες από μια άλλη εποχή, προσπαθούν να αντιληφθούν και να συμφιλιωθούν με τα γεγονότα που προκάλεσαν το τραγικό τους τέλος, γεγονότα και συμπεριφορές που επιμένουν μέχρι σήμερα. Η πορεία δεν είναι εύκολη και για τις ίδιες δύσκολο να χωνέψουν τους ρόλους που τους έχουν φορεθεί απο τα λόγια του Σαίξπηρ και να βρουν τρόπους να αποδράσουν.

Οι στίχοι των τραγουδιών είναι προϊόν της στιχουργικής διάνοιας της ομάδας Huevolve, και η μουσική επιμέλεια είναι της Μυρτούς Ασφή.

«Μας είπε γλωσσούδες; Φταίει ο έρωτας για ό,τι μας συμβαίνει ή απλά είμαστε έρμαια της μοίρας μας; Φταίει ο έρωτας που ακόμα μας τρελαίνει; Γίνεται το αρνάκι πάλι στρίγκλα; Μπορείς να αντιληφθείς το τραύμα ; Κι όταν το αντιληφθείς ;Άλλωστε ένα τραύμα δεν είναι σαν πληγή δίχως τσιρότο;  Τι να σας πω; εγώ αγάπησα. Και δεν το μετανιώνω. Ίσως.»

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία : Δήμητρα Στυλιανού
Βοηθός σκηνοθέτη : Αγκίμ Τζίμης Μίτσι
Επιμέλεια κίνησης: Βέρα Ζούκα
Μουσική επιμέλεια :Μυρτώ Ασφή
Σκηνογραφία : Ομάδα Huevolve

Ενδυματολογία : Ομάδα Huevolve
Σχεδιασμός φωτισμού : Ιωάννα Αθανασίου
Φωτογραφίες / Βίντεο : Ιωάννα Αθανασίου
Παίζουν: Μυρτώ Ασφή ,  Ειρήνη Δαμιανίδου ,Νεφέλη Μπένου , Δήμητρα Στυλιανού

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.30

 

One thought on “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Οι Στρίγγλες” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Τα σχόλια είναι κλειστά.