Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο Θέατρο Νους – Τετάρτη 20, Πέμπτη 21, Παρασκευή 22, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Η κλασική πλέον βρετανική κωμωδία του Antony Neilson, ‘’The Lying Kind’’ , γνωστή και στην χώρα μας με τον τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα» Διασκευάζεται, μεταφέρεται στην Ελλάδα και παίρνει τον τίτλο «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός». 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Τετάρτη 20, Πέμπτη 21, Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (18.15)

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (21.15)

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο Σπύρος και ο Κώστας είναι δύο αστυνομικοί που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού.
Είναι κολλητοί από το νηπιαγωγείο.
Σήμερα είναι Πάσχα και έχουν βάρδια.
Για κακή τους τύχη η μέρα δεν θα κυλήσει ήρεμα και ομαλά.
Θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας!
Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα- ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα- η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός.
Και…κωλύονται.

Και όσο περνάει η ώρα κωλύονται όλο και περισσότερο γιατί τα πράγματα περιπλέκονται και oi παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.
Βότανα από την Κολομβία, θεραπευτικά μανιτάρια που πουλάει μέσω TIK TOK ο διάσημος γκουρού Κλαϊν Τσούν Χάνγκ , ο Γιώργος Φούντας, η Μελίνα Μερκούρη, ο Μάρτιν Σκορτσέζε και τελευταίος αλλά διόλου αμελητέος…ο γενικών καθηκόντων της οικίας Κελαλά Μαλαφάκα …Πασχάλης, αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους για την πυροδότηση των κωμικών καταστάσεων που θα εκτυλιχθούν  επί σκηνής.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που επιβάλει η φάρσα σα θεατρικό είδος θα προσπαθήσουν με παιδική αφέλεια και σκανδαλώδη πρόθεση να μας μεταφέρουν σε μια τραβηγμένη στα άκρα πραγματικότητα.
Ή μήπως όχι και τόσο;
‘Επιτέλους! Θα πει κάποιος την αλήθεια;’’

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Τάσος Ιορδανίδης
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Κοστούμια : Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Δημόσιες Σχέσεις : Άντζυ Νομικού

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Noūs- Creative Space

Διεύθυνση: Τροίας 34, Αθήνα. Tηλ: 2108237333

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 19.30

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.15

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.15

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 18.15 & 21.15

 

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο Θέατρο Νους – Τετάρτη 20, Πέμπτη 21, Παρασκευή 22, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

  1. Ιωάννης Θεοδούλου

    Γελάσαμε αρκετά αλλά ξεπαγιάσαμε!!! Υπήρχαν αρκετά τεχνικά λάθη από το θέατρο ( φώτα, ήχος,… και η θέρμανση στο χώρο ανύπαρκτη). Οι ηθοποιοί όμως εξαιρετικοί, μοναδικοί, υπέροχοι!!!! Το σκηνικό…………………….αφαιρετικό. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την τιμή που μας κάνατε!!! Ίσως ήταν δύσκολη η βραδιά………….. !!! Ευχόμαστε να πάει καλά και να σκίσει!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.