Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «MORAL RULES» στο Vault Theater Plus – Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

MORAL RULES σε απόδοση και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στο Vault Theater Plus. Μία ιστορία ενηλικίωσης ή ένα παιχνίδι αποπλάνησης και παραπλάνησης; Στο τέλος ο καθένας θα έχει το ρόλο με μοναδικό κανόνα πως η ζωή είναι για τους ζωντανούς.4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν την παράσταση με τους συνοδούς τους, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.
Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο Μιχάλης και ο Αντρέας, δύο έφηβοι που αναζητούν την αγάπη και την αποδοχή σε μια περιπέτεια ανακάλυψης της σεξουαλικής τους ταυτότητας. Όσο οι κανόνες ηθικής προκαλούν τη σκέψη τους και θέτουν ερωτήματα από τους ίδιους αλλά και από τους φίλους τους, ένα παιχνίδι παραπλάνησης και αποπλάνησης θα έχει ολέθριες συνέπειες για τα δύο αυτά αγόρια. Ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι αυτός που θα αντέξει το χειμώνα, για να ξανασυναντήσει την άνοιξη. Εμπνευσμένο από τα αρχέτυπα των χαρακτήρων του Frank Wedekind στο “spring awakening” και βασισμένο στο θεατρικό έργο “Κανόνες Ηθικής” του Βασίλη Τζιώκα. Το Moral Rules είναι μια ιστορία ενηλικίωσης σε έξι πράξεις.

Σκηνοθεσία & Απόδοση: Θοδωρής Βουρνάς

Βοηθοί Σκηνοθέτη: Σοφία Λεγάτου, Μαρία Κουφομανώλη
Σχεδιασμός Φωτισμών: Χριστίνα Φυλακτοπούλου
Φωτογραφίες: Νικόλας Χαλιώτης

Ηθοποιοί (αλφαβητικά):
Κωσταντίνος Μητράκας, Δημήτρης Νάστος, Βαγγέλης Ξημεράκης και Ειρήνη Στεριανού

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS
Μελενίκου 26, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:00