Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Πάρτυ γενεθλίων» στο Major Seven – Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Το «Πάρτυ Γενεθλίων» είναι ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει τον θεατρικό λόγο με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύει η Σαλίνα Γαβαλά. Με τη συνοδεία πιάνου και κοντραμπάσου, παρασύρει το κοινό σε ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι ανάτασης της ψυχής!
Η παράσταση είναι ένα μείγμα θεάτρου, μουσικής και ποίησης, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται και ολογράμματα.2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η ηρωίδα περνάει την ημέρα των γενεθλίων της μόνη στο σπίτι της. Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν να την «επισκέπτονται» πρόσωπα της ζωής της από το παρελθόν καθώς και «ρόλοι» από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη όμως «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού. Μία επίσκεψη που τη βοηθά να γράψει την ιστορία της από την αρχή κοιτάζοντας τη ζωή με μια πιο θετική ματιά!

Σε ολογράμματα εμφανίζονται:
Ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα.
Ο Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην».
Ο Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ.
Η μικρή Ειρήνη στο ρόλο του παιδικού εαυτού.

Σκηνοθεσία: Φίλιππος Σοφιανός

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Major Seven
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Αθήνα

Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 6949207008

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 21.30

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Πάρτυ γενεθλίων» στο Major Seven – Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

  1. Νικόλας Χολογκιτας

    Θέλω πολύ να δω την παράσταση

  2. ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

    Κάτι διαφορετικό. Θα έχει ενδιαφέρον.

Τα σχόλια είναι κλειστά.