Kερδίστε προσκλήσεις για το αφιέρωμα στον Νίκο Μαμαγκάκη στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το θάνατο του σπουδαίου Νίκου Μαμαγκάκη και λίγο πριν εκπνεύσει το 2023, οι συνεργάτες του Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Δημήτρης Λίβανος, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μαρία Παχνιστή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Πάνος Παπαϊωάννου, Νεοκλής Νεοφυτίδης και η Ηρώ Σαΐα , ετοίμασαν μια βραδιά με τα τραγούδια του, μέσω των οποίων ο αγαπημένος μας δημιουργός είναι και θα είναι παρών.Αυτή η βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα. 5 τυχεροί θα μπορέσουν να παραβρεθούν μαζί με τους συνοδούς τους  – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα παρουσιαστεί το ιστορικό Κέντρο Διερχομένων με ερμηνευτές τον Δημήτρη Κοντογιάννη (ο οποίος ερμήνευσε τραγούδια και στην πρώτη εκτέλεση του δίσκου), την Ηρώ Σαΐα και τον Πάνο Παπαϊωάννου.

Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν γνωστά του τραγούδια από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το ευρύτερο ρεπερτόριο του δημιουργού.

Ιδέα: Ηρώ Σαΐα
Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Χρυσόστομος Καραντωνίου

Παίζουν οι μουσικοί (με αλφαβητική σειρά)
Χρυσόστομος Καραντωνίου – κιθάρα
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – κιθάρα, μπάσο
Δημήτρης Λίβανος – μπουζούκι
Νεοκλής Νεοφυτίδης – πιάνο
Μαρία Παχνιστή – φλάουτο

Παραγωγή : Cricos productions

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στις 21.00