Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «RegretMeNot» στο θέατρο Χώρος – Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Μετά από συνεντεύξεις με ανθρώπους μετανοημένους και μη, κάθε κοινωνικής προέλευσης, μια νέα ομάδα ηθοποιών έγραψε το έργο «RegretMeNot» και μ’ αυτό θα συστηθούν στο αθηναϊκό κοινό.4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 22 ή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Σκηνοθετικό σημείωμα:
Τι είναι η μετάνοια; Το σ’ αγαπώ που δεν ειπώθηκε; Το μπέργκερ που φαγώθηκε; Το έκτο κερασμένο σφηνάκι; Την έχεις κολλητή ή την αποφεύγεις σαν το τζατζίκι πριν από το πρώτο ραντεβού;
Αυτά και άλλα τόσα άκουσε η ομάδα στις συνεντεύξεις με μετανοημένους και αμετανόητους κάθε ηλικίας, φύλου, καταγωγής και επαγγέλματος που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους. Μαζί με αυτές οι ηθοποιοί της παράστασης καταθέτουν και τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες.
Δηλώσεις προσωπικοτήτων εντός κι εκτός συνόρων. Μετανιωμένα τραγούδια. Ένα διαδοχικό παιχνίδι που μέσα από τεχνικές Verbatim Theater και Devised Theater συνθέτει αυτήν την παράσταση.

Μια σπονδυλωτή παράσταση βασισμένη σε καθημερινές «δηλώσεις μετάνοιας» που δημιουργούν ένα μωσαϊκό για την απώλεια, τον έρωτα, την καριέρα, την οικογένεια, το θάνατο, αλλά και τα μεθύσια, τις δίαιτες, ακόμα και τις στυλιστικές επιλογές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Όλα μας φέρνουν μπροστά στο γέλιο και στην συγκίνηση που μόνο η αληθινή ζωή μπορεί να προσφέρει.
Μέσα σε έναν κόσμο στον οποίο ζούμε διχασμένοι, απομονωμένοι, αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή ανθρώπινη εμπειρία. Και αυτό που μας λείπει, είναι το μοίρασμα αυτής της εμπειρίας, η δική μας δήλωση γύρω από έναν κοινό πυρήνα που θα μας καταστήσει ευάλωτους αλλά και δυνατότερους απέναντι σε ένα μέλλον αβέβαιο. Επειδή μετά, θα είμαστε λιγότερο μόνοι.
Ελάτε στην παράσταση και δε θα το μετανιώσετε. Μάλλον.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: AllTooHuman
Επιμέλεια Κειμένων: Δάφνη Ζαχαράκη
Σκηνοθεσία: Ρωξάνη Κριμίζη
Σκηνικά/Κοστούμια: Μαργαρίτα Τζαννέτου
Πρωτότυπη Mουσική: Σταύρος Τσαντές
Επιμέλεια Κίνησης: Δώρα Μπηλιώνη
Σχεδιασμός βίντεο: Μιχάλης Κίμωνας, Ρωξάνη Κριμίζη
Φωτογραφίες Παράστασης: Νικόλας Νταής
Βοηθός σκηνοθέτη: Φέλια Λεβέντη
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη – Γιώτα Δημητριάδη
Γραφιστικά: no mold
Παραγωγή: AllTooHuman AMKE

Παίζουν (αλφαβητικά): Ρωξάνη Κριμίζη, Τάσος Κωλέτσης, Φανή Κωστελίδου, Φέλια Λεβέντη, Βασίλης Σταματάκης

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Χώρος
Διεύθυνση: Ορφέως & Πραβίου 6-8, Βοτανικός.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 21:00

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 21:00