Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Κάθε Τρίτη» στο ProjectR – Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

«Κάθε Τρίτη» του Ανδρέα Αριστοτέλους, σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κλειδέρη, στο ProjectR. 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν την παράσταση με τους συνοδούς τους,  την Τρίτη 14 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.
Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η Τρίτη δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι μια μέρα διαφορετική. Ένας συγκεκριμένος στόχος, να αλλάξεις τον γάμο σου. Αφήνεις τη δουλειά σου, προσπαθείς να βρεις πάρκινγκ ενώ έχει λαΐκή, να δώσεις εξήντα ευρώ και η συνεδρία ξεκινάει.

Ένα ζευγάρι που έρχεται αντιμέτωπο με όλα τα προβλήματα και τα θέλω ενός γάμου. Κάθε Τρίτη και μια νέα εξομολόγηση. Γιατί εκεί που τελειώνει ένα θέμα, ξεκινάνε άλλα δέκα. Κάθε Τρίτη και μια νέα εμπειρία, εφόσον μετά από κάθε Τρίτη, έρχονται στην επιφάνεια πολλές αλήθειες και κάποια καλά κρυμμένα μυστικά.

Η νέα γλυκόπικρη κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κλειδέρη. Η αντίθεση των δυο φύλων που συγκρούονται κάθε Τρίτη όλο και περισσότερο. Αλήθεια, ποιο είναι το ισχυρό φύλο; Υπάρχει ευτυχία σε ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας; Η μητρότητα είναι το παν για μια γυναίκα; Όλα αυτά κι άλλα τόσα θα σας απαντήσει η σύμβουλος γάμου! «Κάθε Τρίτη».

Trailer: www.youtube.com/watch?v=NdNDJc1hwxs

Συντελεστές:

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Γεωργοπούλου
Κοστούμια: Ραφαηλία Γύφτου

Παίζουν: Νίκη Πολύζου, Θάνος Παπαθανάσης, Ελένη Κουκουλάρη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στις 21.00