Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Γράμμα στον Ορέστη» στο θέατρο Αλκμήνη – Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Η Μαρκέλλα Αργυροπούλου πρωταγωνιστεί στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, “Γράμμα στον Ορέστη”, σε σκηνοθεσία Έφης Ρευματά που ανεβαίνει στο Θέατρο Αλκμήνη. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη ΝΕΑ σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η Κλυταιμνήστρα παρουσιάζεται μέσα από τις αρχαίες τραγωδίες, ως μητέρα που της σκότωσαν το παιδί, για να ξεκινήσει ένας παράλογος πόλεμος, ως προδομένη σύζυγος, ως μοιχαλίδα, ως ανήθικη, ως συζυγοκτόνος.
Ο Καμπανέλλης τη συμπαθεί ιδιαίτερα και την «χρίζει» ως τη μοναδική του πρωταγωνίστρια στο μονόπρακτο «Γράμμα στον Ορέστη».
Η αγαπημένη του ηρωίδα ενώ γράφει ένα γράμμα στον αγαπημένο της γιο, προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις της, ξεδιπλώνει τα συναισθήματα της, οδηγείται απ’ τη χαρά στη λύπη, απ’ το μίσος στην αγάπη, απ’ την ανδρική της φύση στη γυναικεία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Έφη Ρευματά

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Νείλος Καραγιάννης
Σκηνογράφος: Ξένια Κούβελα
Φωτογραφίες: Απόστολος Δελάλης
Τρέιλερ: Φοίβος Σαμαρτζής
Σχεδιασμός Φωτισμών : Μανώλης Μπράτσης
Το κοστούμι της Κλυταιμνήστρας επιμελήθηκε ο: Άρης Σάκος
Επιμέλεια αφίσας : ΜΑΊΑΝΔΡΟΣ
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Ερμηνεύει:
Στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας η Μαρκέλλα Αργυροπούλου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Κ.Πετράλωνα
Τηλ. 210 3428650

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 21:15

One thought on “Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Γράμμα στον Ορέστη» στο θέατρο Αλκμήνη – Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Comments are closed.