Κερδίστε προσκλήσεις για την Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου Club – Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Η Γιάννα Βασιλείου, ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες, μας προσκαλεί στον Σταυρό του Νότου Club με ανανεωμένο πρόγραμμα και πολλές μουσικές εκπλήξεις! 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να τηναπολαύσουν-ακούσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Έχοντας δίπλα της εφτά κορυφαίους μουσικούς η Γιάννα Βασιλείου θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια “ευγενώς λαϊκά” και όχι μόνο.

Για πρώτη φορά θα παρουσιάσει ζωντανά το ολοκαίνουριο τραγούδι «Ο Κόσμος Όλος» σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και σε μουσική του Κώστα Λογοθετίδη (Εκείνος & Εκείνος). Παράλληλα θα ακούσουμε και δικά της τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως το “Έλα μάτια μου”, το “Θέλει ο Έρωτας Αέρα” και τα “Λόγια Αγάπης”.

Στην παρέα της θα απολαύσουμε και την Τατιάνα Δουβαρά, μία εξαιρετική ερμηνεύτρια με δική της μουσική πρόταση που έρχεται να εμπλουτίσει τη βραδιά με ξεχωριστές μουσικές επιλογές!

Ενορχηστρώσεις-Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κώστας Παλάκας

Πιάνο: Άκης Κατσουπάκης

Μπουζούκι: Δημήτρης Σαββαϊδης

Μπάσο: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Τύμπανα: Φοίβος Άνθης

Κρουστά: Βασίλης Κατσαμπέλας

Κιθάρες: Δημήτρης Διαμαντάκος

Πνευστά: Βαχάν Γκαλστιάν

Ήχος: Νίκος Παππάς

Φώτα: Γιάννης Μπράτσης

Παραγωγή: Λευτέρης Παπαδάκης

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφία αφίσας: Κώστας Αυγούλης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σταυρός του Νότου club

Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 στις 22.00

One thought on “Κερδίστε προσκλήσεις για την Γιάννα Βασιλείου στον Σταυρό του Νότου Club – Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Τα σχόλια είναι κλειστά.