Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» στο Studio Κυψέλης – Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» της Μαίρης Μιχαλάτου .
Το πολυβραβευμένο κοινωνικό δράμα, προσωπική επιτυχία Καίτης Ιμπροχώρη , μετά την καλοκαιρινή του παρουσίαση στο Festival Κολωνού του ΟΠΑΝΔΑ ,επιστρέφει για 4η σεζόν στο σπίτι του, το Studio ΚΥΨΕΛΗΣ. 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Μία ιδιαίτερη ονειρική παράσταση, φιλοδοξεί να κλέψει & πάλι τις εντυπώσεις στην νέα της εκδοχή ,εμπνευσμένη από το εξαιρετικό ερωτικό δράμα της βραβευμένης Μαίρης Μιχαλάτου ( Βραβείο συγγραφής 1977).
Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τρία χρόνια σε θέατρα και festivals κέρδισε το κοινό και συνοδεύεται από εξαιρετικές κριτικές.  Εναρκτήριο της σεζόν για  το Studio Κυψέλης , επανέρχεται με νέα δυναμική παρουσίαση,  σε σκηνοθεσία Μάνου Χατζηγεωργίου & δραματουργική επεξεργασία του Γιώργου Λιβανού, με την Καίτη Ιμπροχώρη πάντα στο βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ να τονιστεί ότι απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης, συγγραφής  και γυναικείας ερμηνείας στο δεύτερο Interbalkan Festival 2020.
Μία ηθοποιός σ΄ενα μαγικό τόπο, σ΄ένα κήπο που περιφέρονται Μάγοι, όμορφοι άνθρωποι  και μια soprano που τραγουδά άριες , προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Χάνεται στις αναμνήσεις της,  ξαναζεί τις σημαντικές στιγμές της ζωής της και επιχειρεί να χτίσει μία γέφυρα για να επανακτήσει τον παλιό της  εαυτό της.

 Μια φιλόδοξη , πολυπρόσωπη παραγωγή το βραβευμένο ερωτικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου «Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» αποτελεί μια αναπόληση σ’ έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη, τη Ρώμη .
Η Κάρεν Στόουν, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί τη ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Ποια πραγματικά ήταν ; Δε μπορεί να θυμηθεί. Την πιέζει ο χρόνος. Τελικά όμως δε μπορεί ή μήπως δε θέλει να θυμηθεί;
Η τρυφερή & ερωτική Κάρεν Στόουν σπάει την ηθελημένη απομόνωση, επιστρέφει στον τόπο, το χρόνο και το χώρο που ένιωσε “να παγώνει” η ζωή της για ν΄ αναμετρηθεί με τον εαυτό της αυτή τη φορά.
Ν΄αναλογιστεί και να προσδιορίσει. Να συμπεράνει. Λεπτό προς λεπτό, οι μνήμες επιστρέφουν και ο απολογισμός θα είναι καταλυτικός. Η Κάρεν Στόουν αυτή τη φορά νίκησε τον ίδιο της τον εαυτό. Κατάφερε να θυμηθεί ποιά πραγματικά ήταν!

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Μάνος Χατζηγεωργίου
Δραματ. Επεξεργασία : Γιώργος Λιβανός
Σκηνικά : Luigelli
Κοστούμια: Val de Lou
Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν
Δημ.σχέσεις: Ζωή Τριανταφυλλίδη.
Φωτογραφίες: Κ. Βολιώτης- Β. Γεωργακοπούλου- Γ. Παπουτσής
Κινηματογράφηση: Χρ. Λουκάκης
Πρωταγωνιστούν: η Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν και οι: Μάνος Χατζηγεωργίου, Μαρία Δρακοπούλου, Νίκος Χαλατζίδης, Σωτήρης Αντωνίου ,Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Γιάννος Τριανταφύλλου, Ξενοφών Χατζής.
Φιλική συμμετοχή Αγάπη Μανουρά  ο Μαγος Luigellο και η Νότα Παρούση
Τραγουδά η  σοπράνο Σοφία Μπεράτη & ο Γιώργος Λιβανός.
Στο πιάνο ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Studio Κυψέλης
Σπετσοπούλας 9 από Κυψέλης 51
κρατήσεις – πληροφορίες : 210 8819571

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00