Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Ψηφίζουμε Μαρία Αντουανέτα» στο Θέατρο 2510 – Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Η Θεατρική Ομάδα 2510 παρουσιάζει την stand up -music comedy “Ψηφίζουμε Μαρία Αντουανέτα” του Ανδρέα Ζαφείρη. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 13 ή το Σάββατο 14 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

«Μια προεκλογική κωμωδία, για την κωμωδία των εκλογών», όπως την χαρακτήρισαν σε δηλώσεις τους δεκάδες υποψήφιοι άρχοντες και μάλλον, αυτή τη μοναδική φορά, έχουν δίκαιο.

Η Μαρία Αντουανέτα, η γνωστή με το παντεσπάνι, μας εξομολογείται με έναν κωμικό και αυτοσαρκαστικό μονόλογο, όλα όσα οι εξουσίες όλων των ειδών επιμελώς μας κρύβουν. Ίντριγκες και ερωτικά σκάνδαλα, χειριστικοί μηχανισμοί και συνταγές μαγειρικής, τραγούδια και στίχοι «όλο νόημα», σατανικές δολοπλοκίες, γίνονται η αφορμή για πολύ γέλιο και ακόμη περισσότερο προβληματισμό.

Ελάτε να την ψηφίσετε. Θα είναι η μοναδική ψήφος στη ζωή σας που δεν θα μετανιώσετε βγαίνοντας απο το «παραβάν», τη σκηνή με άλλα λόγια του θεάτρου.

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Β.Σκηνοθέτη: Χαρά Νικολάου

Ερμηνεία: Αναστασία Χατζηθεοδωρίδου

Φωτογραφίες- Trailer: Mamalena Mpoi
Επικοινωνία: Ελευθερία Σακαρέλη

Διάρκεια: 60min

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DWDWvzHD-44

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στις 21.00

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.