Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Όταν τα Ψάρια βγήκαν στη Στεριά ή Κοροναίος» στο Θέατρο 2510 – Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Το ΘΕΑΤΡΟ 2510 φιλοξενεί την παράσταση “Όταν τα Ψάρια βγήκαν στη Στεριά ή Κοροναίος” σε σκηνοθεσία της Βασιλείας Βλάχου. Ένα έργο που φωτίζει τον ισχυρό δεσμό μάνας και κόρης.Μια παράσταση που καταφέρνει και ισορροπεί ανάμεσα στο απόλυτο δράμα και την απόλυτη κωμωδία. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η παράσταση που κέρδισε το 2ο Βραβείο στα πλαίσια του 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510, παρουσιάζεται για τρεις μόνο παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ 2510 στα Εξάρχεια.

Σε μια δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα, δυο γυναίκες μάνα και κόρη, παλεύουν μέσα από την καθημερινότητά τους να παραμείνουν ψύχραιμες και δυνατές, χωρίς να χαθούν αυτές οι λεπτές ισορροπίες που μπορούν εύκολα να τις οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.Ένα χάσμα γενεών και μαζί ένας εγκλεισμός έρχονται να φωτίσουν και να δώσουν βαρύτητα στο πόσο ανάγκη έχει ο άνθρωπος το νοιάξιμο, τη φροντίδα και την αγκαλιά.

Ταυτότητα Παράστασης:

Συγγραφή/Σκηνοθεσία/Σκηνογραφία: Βασιλεία Βλάχου

Παίζουν οι: Βασιλεία Βλάχου και Μαριάννα Ντίρου

Στην παράσταση ακούγεται η φωνή του Γιάννη Καραμάνου
Ηχογράφηση: Inspiral Pro Music
Φωτογραφίες: Πέτρος Κότσιαρης
Social Media: Ιουλία Καράκας

Επικοινωνία: Ελευθερία Σακαρέλη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 19.30