Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Νικόλας  Άσιμος: Εγώ Με Τις Ιδέες Μου» στο Θέατρο 2510 – Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, η Θεατρική – Μουσική παράσταση ‘’Νικόλας  Άσιμος: Εγώ Με Τις Ιδέες Μου’’ του Ανδρέα Ζαφείρη, επιστρέφει για 2η χρονιά στο ΘΕΑΤΡΟ 2510 στα Εξάρχεια.
Ένας εκ των τριών «Αγίων των Εξαρχείων», ζωντανεύει ξανά και έρχεται να μας θυμίσει πως η αντίδραση και η τρυφερότητα, τα όνειρα και η πραγματικότητα μπορούν να συνυπάρξουν. 1 τυχερή/ός θα έχει την ευκαιρία, να την παρακολουθήσει με τον/την συνοδό του, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος στον ρόλο του Νικόλα Άσιμου, με την κιθάρα του, έναν καθρέπτη και μερικά αντικείμενα, μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο και ξαναζωντανεύει μια εποχή.

Ταυτότητα Παράστασης:

Παίζει ο Βαγγέλης Παπαχρήστος

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
B.Σκηνοθέτη: Σύλια Πούλιου
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Λουκόπουλος
Trailer: Mamalena Mpoi
Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις: Ελευθερία Σακαρέλη

Διάρκεια: 80 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια, τηλ. 694 296 2965.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 21:00

 

2 thoughts on “Κερδίστε προσκλήσεις για τη παράσταση «Νικόλας  Άσιμος: Εγώ Με Τις Ιδέες Μου» στο Θέατρο 2510 – Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

  1. Αναστασία Λευτακη

    Σας ευχαριστούμε πολυ .

Comments are closed.