Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Swallow» στο θέατρο Μπέλλος – Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το Swallow, της Stef Smith, εξερευνά επί σκηνής την απόλυτη ανθρώπινη μοναξιά και την αναζήτηση για σύνδεση και επαφή ως αντίδοτο στο προσωπικό τραύμα. 2 τυχεροί* θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να την παρακολουθήσουν την Παρασκευή 22 ή το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δήλωσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Η Άννα έχει μήνες να βγει από το διαμέρισμά της. Η Ρεμπέκα ωθεί τον εαυτό της στην καταστροφή μετά τον πρόσφατο χωρισμό με το σύντροφό της. Και η Σαμάνθα, που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα σώμα διαφορετικού φύλου, παλεύει να βρει μια νέα ταυτότητα και να γίνει ο Σαμ.

Τρεις άνθρωποι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους και να αποδεχθούν τον εαυτό τους. Μέσα από την εσωτερική τους αναμόχλευση και στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν, οι δρόμοι τους συναντιούνται και περιπλέκονται, οδηγώντας μας σε μια συγκινητική εξερεύνηση της ανθρώπινης σύνδεσης και της ανάγκης για ίαση.
Η θεατρική ομάδα DOT Ensemble ξετυλίγει και πάλι το νήμα των ιστοριών της Άννας, της Ρεμπέκα και του Σαμ(άνθα) για τέσσερις παραστάσεις στην Αθήνα δίνοντας την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό να απολαύσει μία ρηξικέλευθη προσέγγιση του εγκλεισμού σε ένα σπίτι, σε μία κακοποιητική σχέση και σε ένα «λάθος» σώμα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το Swallow γράφτηκε το 2015 και παίχτηκε στο Fringe Festival του Εδιμβούργου όπου και απέσπασε το 1o βραβείο. Συνέχισε σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και συνέχισε να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Από τότε παίχτηκε σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε πανελλήνια πρεμιέρα στην «Ανοιχτή Θεατρική Σκηνή της Πόλης – 2023» από την DOT Ensemble.

Η ομάδα DOT Ensemble

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2018 από ανήσυχους νέους καλλιτέχνες – φοιτητές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες – με κοινό σημείο την αγάπη τους για τις παραστατικές τέχνες και την ανάγκη για θεατρική εξερεύνηση και καινοτομία. Αποτελεί μια μη κερδοσκοπική κολεκτίβα ανήσυχων δημιουργών που σκοπεύει να εξοικειώσει το κοινό με νέα σύγχρονα έργα και παραστατικές προσεγγίσεις από όλο τον κόσμο, ενώ, παράλληλα, στοχεύει στην πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία και την διάδοσή της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Facebook: https://www.facebook.com/DOTEnsemble

Web:https://www.dot-ensemble.gr

Συντελεστές της παράστασης
Μετάφραση: Χάρης Θώμος
Επιμέλεια μετάφρασης: Αδριανός Φριλίγγος

Σκηνοθεσία: Χάρης Θώμος
Β. Σκηνοθέτη: Δημήτρης Κρίκος
Επιμέλεια κίνησης: Μέλπω Βασιλικού
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Μαρία Καβαλιώτη
Φωτισμοί: Αθηνά Μπανάβα
Μουσική – Sound Design: Μάριος Αποστολακούλης
Trailer: Νίκος Παπαθανασίου
Ψηφιακό κολάζ: Γιώργος Μαντζάρης, Χάρης Θώμος
Μακέτα: Χάρης Θώμος
Φωτογραφίες concept: Γιώργος Μαντζάρης

Φωτογραφίες παράστασης: Γιώργος Κόγιας
Οργάνωση παραγωγής: DOT Ensemble ΑΜΚΕ

Επί σκηνής:
Μυρσίνη Καρματζόγλου (Σαμ)
Γεωργία Ποντσουκτσή (Ρεμπέκα)
Ραφαέλα Τσομπανούδη (Άννα)

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Μπέλλος
Κέκροπος 1, Πλάκα – Ακρόπολη
Τηλ. 210 3229889 & 6948230899

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21.00
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21.00