Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία των Χρήστου Θηβαίου και Παναγιώτη Μάργαρη στο κηποθέατρο Παπάγου – Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια. Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο κηποθέατρο Παπάγου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.
Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.
Μια μοναδική συνάντηση – αφήγηση που θα γράψει ιστορία…

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κηποθέατρο Παπάγου
ώρα έναρξης 21.00

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Οδος Κορυτσας, 6η Σταση Λεωφορειου Παπαγου, Τηλ. 210 65 20 412