Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «River Cross» στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον – Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ένα ψυχολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στις αρχές του 1900 στην Σενεγάλη και με πρωταγωνιστές 4 χαρακτήρες. 1 τυχερός θα έχει την ευκαιρία, να το παρακολουθήσει με τον/την συνοδό του, την Παρασκευή 19 Μαΐου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪ́ΟΥ
Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ένα σκοτεινό πανδοχείο στις όχθες του ποταμού ορέγεται τις ψυχές των ανθρώπων και καταβροχθίζει κάθε τι στο πέρασμα του. Τα ουρλιαχτά του ανέμου ξυπνάνε μνήμες και υπενθυμίζουν τον άδικο χαμό των χαμένων ανθρώπων σε αυτούς που έμειναν πίσω και τους μνημονεύουν. Δυο αδελφές απομονωμένες από τον έξω κόσμο , έχουν αναλάβει ένα ιερό καθήκον. Να προειδοποιούν όσους συναντούν ή φιλοξενούν στο πανδοχείο τους , να μην περάσουν το φουσκωμένο ποτάμι . Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν για αυτό και αναλαμβάνουν να τους διαβάζουν και να συλλέγουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς και να μάθουν τα ονόματα τους , είναι να κάνουν μια πνευματική συνεδρία . Αυτή την φορά όμως αποφασίζουν να καλέσουν την μικρή Εσμεράλντα . Ένα κορίτσι που συνάντησαν στο πανδοχείο τους πριν 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μυστήριο .Έναν μάγο -υπνωτιστή μια σκοτεινή δύναμη που έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και να αποπλανήσει κάθε αγνή και ευάλωτη ψυχή.

Το River Cross είναι ένα έργο για τους λάτρεις των ψυχολογικών έργων .

Σκηνοθεσία -Μουσική επιμέλεια: Έφη Μεράβογλου

Παίζουν:
Βασιλική Αμερικάνου, Νάσια Γαβριήλ, Αλέξανδρος Γεωργούλης και η Στέλλα Κωνσταντίνου.

Βοηθός σκηνοθέτη /μακιγιάζ :Ανδριάνα Σταυριδοπούλου
Μετάφραση/διασκευή: Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος
Σκηνικά / Κοστούμια: 92artschool
Φωτογράφιση: Αριστέα Ανύση
Σχεδιασμός φωτισμών :Γιάννης Καραλιάς

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Εργοτάξιον
Διεύθυνση: Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος. Μετρό Δάφνη.
Διατίθεται πάρκινγκ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Τηλέφωνο: 6983930220

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)