Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Σεμέλη στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Mετά από μια σειρά εξαιρετικά πετυχημένων εμφανίσεων η Σεμέλη αποχαιρετά τη Σφίγγα, με ακόμα μία εμφάνιση το Σάββατο 8 Απριλίου,  με μελωδίες ανάτασης και εκτόνωσης.Αγαπημένοι καλεσμένοι της θα είναι οι Γιαγκίνηδες, ο Lobo και η Lila..3 τυχεροί θα την ακούσουν μαζί με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Μέσα από συνθέσεις της Σεμέλης, των αγοριών αλλά και άλλων συνθετών του αστικού τοπίου, του κάμπου, των βουνών και των νησιών, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο ασφαλή, όπου μπορείτε άφοβα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζί όσο δυνατά θέλετε.

Παρέα στις μουσικές μας βραδιές, ξεφεύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και πλανιόμαστε στο γαλαξία του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα μαζεύουμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο το επόμενο πρωί με ενέργεια και πίστη.

Σας περιμένουμε όλoυς στη Σφίγγα!

Παίζουν μαζί της:
Jason Παππούλης: όργανα, φωνή
Γλαύκος Σμαριανάκης: βιολί, φωνή
Ίων Κιζιρίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Σάκης Πολύζος: μπάσο
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: MUSAYETA

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στις 22.00