Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Νέγκα στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

H μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται τον Δημήτρη Νέγκα σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τραγούδια και δρώμενα από το «Σπίτι της γιαγιάς του» την Τετάρτη 29 Μαρτίου . 5 τυχεροί θα τον ακούσουν μαζί με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Οι εκλεκτοί του φίλοι, Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο, Δημήτρης Χωριανόπουλος στα τύμπανα και η Ελενα Μπαχαριάδη στις κιθάρες, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικές από το παρελθόν μας μέχρι σήμερα, σε ένα κολάζ «έμψυχων» τραγουδιών που έχουν «γράψει» μέσα μας «μαγικά» για πάντα στη μνήμη μας.

Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης γνωστοί αγαπημένοι guest-καλλιτέχνες όπως η εκρηκτική Ευρυδίκη καθώς και o σκηνοθέτης των τραγουδιών του Δημήτρη Νέγκα αλλά και της μουσικής αυτής βραδιάς Σπύρος Πώρος, για να τραγουδήσουv μαζί τις νέες δημιουργίες τους.

Μια θεματική βραδιά από το πιο «γλυκό» παρελθόν των παιδικών μας καλλιτεχνικών χρόνων, τότε που αλωνίζαμε ελεύθεροι όπως στο «Σπίτι της γιαγιάς μας»… και θα δώσει «Νόημα στο τίποτα» όπως τιτλοφορείται το νέο του τραγούδι με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Σπύρο Πώρο.

 

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 21.00