Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Δόκτωρ Γκλας» στο θέατρο Φούρνος – Τετάρτη 22 & Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Η Εταιρία Θεάτρου «Νεάπολις» γιορτάζοντας της  και σε συνέχεια των διασκευών σπουδαίων κλασσικών κειμένων, παρουσιάζει, στο θέατρο Φούρνος, το αριστουργηματικό έργο του Σουηδού Γ. Σέντερμπεργκ, γραμμένο στις αρχές του 20ού αιώνα, «Δόκτωρ Γκλάς».
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 22 ή την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ένα μικρό νουάρ κομψοτέχνημα, με σκοτεινές σκιές, που όλοι μας κουβαλάμε και φοβόμαστε και φωτεινές πινελιές, μιας λεπτότατης και κοφτερής σαν το γυαλί – Γκλάς – ειρωνείας. Όνειρο και πραγματικότητα. Τρέλλα και λογική. Ο κ. Φρόυντ είναι εδώ. Λίμπιντο και υποσυνείδητο. Ο κ. Πόε είναι εδώ. Ένας σκοτεινός φόνος. Ο Δόκτωρ Γκλάς, θα σκοτώσει τον αποκρουστικό Πάστορα Γκριγκόριους, για να απελευθερώσει την όμορφη γυναίκα του Χέλγκα, που με τη σειρά της θα προδοθεί από το νεαρό εραστή της Ρέκε;
Ο Σέντερμπεργκ θα βάλει στο τραπέζι πολλά ηθικά ταμπού. Απαντήσεις δεν υπάρχουν. Ας δώσει ο καθένας τις δικές του. Ή τουλάχιστον ας θέσουμε τα ερωτήματα. Σ’ ένα αφύσικα ζεστό καλοκαίρι, με τα πέταλα από τα μαύρα τριαντάφυλλα του ονείρου του Γκλάς να στροβιλίζονται γύρω μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΑΤΣΗ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΑΣ
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΠΟΓΙΩΡΓΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΕΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ, ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΓΑΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΑΣ

Παραγωγή: Εταιρία θεάτρου «Νεάπολις»
http://neapolis160.blogspot.gr

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 20 λεπτά, χωρίς διάλειμμα.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Φούρνος
Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια Τηλ: 210-6460.748

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.00
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)