Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Άκρως Συμπαντικό» @ Σύγχρονο Θέατρο – Πέμπτη 9, Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σε Πανελλήνια Πρώτη στο Σύγχρονο θέατρο η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία της Charlotte Jones  Άκρως Συμπαντικό  (πρωτότυπος τίτλος “Humble Boy”).
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, Πέμπτη 9,  Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Η συγγραφέας μέσα από το χιούμορ και τις συνεχείς ανατροπές, καταφέρνει να αποκαλύψει με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες και την περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα την αξία και την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι έξι ήρωες -εκ πρώτης τόσο διαφορετικοί μα στην ουσία τους τόσο όμοιοι- εγκλωβίζονται «σε έναν ιστό αράχνης» από τον οποίο πασχίζουν να ελευθερωθούν. Δεν έχουν πολύ χρόνο όμως. Μονάχα… ως το τέλος του καλοκαιριού. Τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη σε παραγωγή της A PRIORI.

Υπόθεση
Ο πατέρας Τζιμ Χαμπλ, βιολόγος και μελισσοκόμος, πεθαίνει αρχές καλοκαιριού. Ο μοναχογιός του, Φήλιξ, αστροφυσικός ερευνητής του Κέιμπριτζ, αφήνει στην άκρη τις μελέτες του κι επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία. Η σχέση του με τη μητέρα του, Φλώρα, είναι διαλυμένη και οι ακατάπαυστες διαφωνίες τους συνεχίζονται ακόμη πιο έντονα λόγω του πένθους. Η Μέρσι, φίλη της Φλώρα, προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες, ενώ το ήδη φορτισμένο τοπίο έρχονται να ταράξουν ο επιχειρηματίας Τζορτζ και η κόρη του, Ρόζι. Όλα αυτά εκτυλίσσονται στον ανθισμένο κήπο του σπιτιού των Χαμπλ τον οποίο φροντίζει ένας παράξενος κηπουρός.

Δημιουργική ομάδα
Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Μαντώ Ψυχουντάκη
Πρωτότυπη μουσική/Sound design: Γιάννης Οικονόμου
Κίνηση: Χριστίνα Φωτεινάκη
Σχεδιασμός φωτισμών: Αργύρης Θέος
Βοηθός σκηνοθέτη: Πάμελα Οικονομάκη
Make-up artist: Ράνια Γιαννάκη
Creative Agency: Grid Fox
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά)
Κώστας Καζανάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρκάτης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Φωτεινή Ντεμίρη, Τζούλι Τσόλκα

Διάρκεια: 110’ (χωρίς διάλειμμα)

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

 Σύγχρονο Θέατρο

Ευμολπιδών 45, Αθήνα

Τηλέφωνα Θεάτρου – Κρατήσεις : 210 3464380

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 στις 21.15
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 18.00
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στις 18.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)