Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το “Πάρτυ με το TRIO MOUSIKANTI” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023

Οι Trio Musicanti, μια παρέα μουσικών πρώτης γραμμής με μεγάλες περγαμηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό σάς προσκαλούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου σε ένα ξέφρενο λαικό -και όχι μόνο – πάρτυ!
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν με τους συνοδούς τους- συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Ο Μανώλης Καραντίνης, ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού και εξαιρετικά δημοφιλής στο πλατύ κοινό από τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου (Βοσκόπουλος, Ρέμος, Βιτάλη και τόσους άλλους), ο βιρτουόζος βιολιστής Θάνος Γκιουλετζής (γνωστός από την συμμετοχή του στο σχήμα του Αντ. Ρέμου και τις συνεργασίες του με Γ. Πάριο, Χαρ. Αλεξίου κ.α) και ο ξεσηκωτικός Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο και τη φωνή στήνουν στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ένα γλέντι άνευ προηγουμένου.

Κάθε βραδιά είναι μοναδική αφού το πρόγραμμα δεν είναι ποτέ το ίδιο. Oι διαθέσεις του κοινού και η ενέργεια που δημιουργείται στην κάθε παράσταση κάνει τα τραγούδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και τις μελωδίες να μπλέκονται με το τραγούδι και τον χορό.

Οι μουσικές εναλλαγές απρόβλεπτες και προκλητικές: από solo μπουζούκι και μελωδίες διεθνούς ρεπερτορίου για βιολί και πιάνο, μέχρι ξέφρενους λαϊκούς και παραδοσιακούς χορευτικούς ρυθμούς, με το καλό ελληνικό τραγούδι να έχει την τιμητική του!

Σας περιμένουμε να γίνετε ο τέταρτος της παρέας και να συμπληρώσετε με τις φωνές και τους χορούς σας την υπέροχη μουσική πανδαισία που σας έχουμε ετοιμάσει.

Links:
 https://www.youtube.com/watch?v=UXI_bMcrJbE
 https://www.youtube.com/watch?v=cLixnThmsQs
 https://youtu.be/ksqY2mjRlJI
 https://youtu.be/-gcDsNCPaZE

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023 στις 22.15

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.

3 thoughts on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το “Πάρτυ με το TRIO MOUSIKANTI” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023

Τα σχόλια είναι κλειστά.