Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τους “SABOTAZ” στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Παρέα με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, οι 5 σαμποτέρ Ευδοκία Ράπτη, Ίωνας Κιζιρίδης, Παναγιώτης Δανίκας, Γιάννης Κοζυράκης και Αλέξανδρος Αλεξίου, έβαλαν στο τραπέζι αγαπημένα τραγούδια (μέσα σε αυτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες του Χρήστου) και έφτιαξαν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που μας ταξιδεύουν στις μουσικές μας ρίζες με το βλέμμα στο μετά, με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση. 2 τυχεροί θα τους ακούσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος με καριέρα που ξεκινά από “Τα παιδιά από την Πάτρα” («Δε χρωστάω», «Πίκρανες τον φαντάρο», «Λαϊκό τσατσά» κ.ά.), συνεχίζει τη σύνθεση μεγάλων επιτυχιών («Κόκκινο ποτάμι», «Φίλα με», «Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω», «Αρχιπέλαγος», «Είχα κάποτε μια αγάπη» κ.ά.) συνδυάζοντας πάντα μουσικές του κόσμου.

Οι SABOTAZ που “γεννήθηκαν” στην καραντίνα, έρχονται αρματωμένοι με αγαπημένες επιτυχίες δοσμένες μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και με δικές τους συνθέσεις.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 22.00

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)