Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Όλα για την Ελίζα» στο Θέατρο της Ημέρας – Κυριακή 8 Iανουαρίου 2023

Η ρομαντική κομεντί «Όλα για την Ελίζα», σε κείμενο της Μαριάννας Κυριακάκη, σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου & μουσική Σταμάτη Χρήστου, στη σκηνή του «Θεάτρου της Ημέρας».
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την  Κυριακή 8 Iανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η θεατρική παράσταση «Όλα για την Ελίζα» που ξεχώρισε την περίοδο 2015-2017, επανέρχεται διεκδικώντας για τρίτη χρονιά  την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού. Με αφορμή το θέμα του  του «Πυγμαλίωνα», παρακολουθούμε μια ιστορία για το θέατρο, τις αυταπάτες αλλά και τις επιθυμίες που δημιουργεί. Θέατρο μέσα στο θέατρο, με γέλιο, συγκίνηση αλλά και πικρές αλήθειες για όλους μας.

Λίγα λόγια για το έργο: «Δυο γνήσιοι θεατράνθρωποι, πνιγμένοι στα χρέη, έχουν την ευκαιρία να ξελασπώσουν, στηρίζοντας τα θεατρικά σχέδια μιας τυχάρπαστης εκατομμυριούχου η οποία θέλει πάση θυσία να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρό τους. Αποφασίζουν να το ρισκάρουν και το πείραμα μπαίνει σε εφαρμογή. Όμως όταν το πειραματόζωο είναι  η ανθρώπινη ψυχή, τότε το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο».
Το «Όλα για την Ελίζα» κάνει μια βουτιά στα φοβισμένα μας όνειρα και μας προκαλεί να τα κυνηγήσουμε, έστω κι αν αυτά αποδειχθούν οι δαίμονές μας.

Συντελεστές
Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Κοστούμια: Ζωή Γκλιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λαμπρινή Κυριακάκη, Θάνος Σκόπας
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Γκλιάτης
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μάνος Αντωνίου, Μάκης Αρβανιτάκης, Μπάμπης Βρακάς, Τζίνα Δημητροπούλου, Θάνος Σκόπας.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο της Ημέρας
Νικ. Γεννηματά 20, Αθήνα 115 24
τηλέφωνο: 21 0692 9090 | 210 69 95 777

Κυριακή 8 Iανουαρίου 2023 στις 20:30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)