Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζιγκολό ετών 22» στο ProjectR – Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Η μαύρη κωμωδία «Ζιγκολό ετών 22», η πρώτη θεατρική παραγωγή που ανέβηκε από την Θεατρική Εταιρεία Replica, επιστρέφει 11 χρόνια μετά στην σκηνή του ProjectR. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τον/την συνοδό τους,  την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

 

Η φιλία, ο έρωτας, οι σχέσεις περνάνε κρίση, την εποχή που η οικονομική κρίση είναι προ των πυλών. Η Μαργαρίτα, χήρα, άφησε την ζωή της να κυλήσει μακριά από άντρες και κοινωνική ζωή. Η Ρέα, η κολλητή της φίλη, αποφασίζει να καλέσει στο σπίτι έναν άντρα για να περάσουν καλά. Για αρχή, για ένα «χορό» και ότι άλλο προκύψει. Ο νεαρός Άρης, ετών 22, έρχεται στο σπίτι και οι δυο κυρίες περνάνε ένα αλλιώτικο βράδυ… Μόνο που η Μαργαρίτα αρχίζει να ερωτεύεται τον νεαρό και εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα. Πώς όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη; Μπορείς να αλλάξεις τόσο εύκολα τη ζωή σου;

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή- Αγγελική Ρούβαλη

Αφίσα- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Το τραγούδι της παράσταση έγραψε και ερμηνεύει ο Ανδρέας Λάμπρου

Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη- Πάνος Παναγιωτόπουλος- Πωλίνα Μαρκάκη- Φανή Λύκου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)